Фирмен магазин за врати и дограма, както и залепения до

...
Фирмен магазин за врати и дограма, както и залепения до
Коментари Харесай

Тази нощ: В Пазарджик изгоряха магазин за дограма и склад за...

Фирмен магазин за порти и дограма, както и залепения до него склад за гуми, намиращи се против градската библиотека на Пазарджик изгоряха тази нощ.

От полицията работят по всички версии - в това число и тази за тенденциозен палеж, научи " Марица ". Според живущи в квартал " Писковец " пожарът е лумнал към 3 часа снощи и макар, че постройката на Пожарната е на не повече от 200 метра материалните провали са доста огромни.

" До доскоро тук имаше проверяващи от Криминална полиция. Направиха огледа и фотоси и си потеглиха ", показа пред наш кореспондент жена прилежаща жилищна постройка, която отхвърли да бъде снимана. Тя обаче е безапелационна, че пожарът е тенденциозен. Според нея той е тръгнал от склада за гумите и след това се е трансферирал към магазина за дограма.

Склада за гуми се оказа на човек с име Виктор, който има гумаджийница на броени метри от него. Другото изгоряло помещение било на локален бизнесмен, който живеел в близкия блок, разяснява пред " Марица " служащ от прилежащ завод.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР