Фирма за аудио-визуални услуги и организиране на семинари, който не

...
Фирма за аудио-визуални услуги и организиране на семинари, който не
Коментари Харесай

Георги Гвоздейков: Фирма за аудио-визуални услуги спира наемането на хеликоптер


Фирма за аудио-визуални услуги и образуване на семинари, който не действа от 2020 година, стопира наемането на хеликоптер. Това сподели в студиото на „ тази заран “, изп. шеф на „ България Хели Мед Сървиз “.

„ Процедурата ( за наемане на един хеликоптер – б.р. ), която се апелира сега, идва от компания, която няма нищо общо с оповестените критерии. Жалбата пристигна два дни след приключването на периода, само че на самото клеймо пишеше 9 януари 2023 година - последният ден за и възражения. Странно е, че известна куриерска компания е носила тази пратка три дни, до момента в който тя стигне до нас “, изясни той.

акцентира, че в жалбата има искане за краткотрайно прекъсване на процедурата. Очаква Комисия за защита на конкуренцията да се произнесе до дни. Според закона първо би трябвало да се прегледа тази краткотрайна мярка, а по-късно – самия проблем.

„ Жалбата е, само че по Закона за публичните поръчки всяко заинтересовате лице може да го направи. В този случай всеки един фризьорски салон може да апелира, само че когато има строго избрани критерии за условие на реализатор, който да отговоря на, то е редно оспорването на идва от такова сдружение, а не от компания, която дава чартърен аудио-визуална техника и образуване на семинари “, изясни още той.

Според това е някакъв абсурд. Той изясни също по този начин, че компанията, която апелира публичната поръка, е прекратила активността си от 2020 година „ Ако погледнем по-назад във времето – най-големият оборот, който е правила тази компания, е 25 000 лева през 2017 година, като оборотът ѝ пада фрапантно и завършват активността си на загуба “, сподели още той.

Според него очевидно става дума за и добре проведен развой от хора, които „ имат интерес този план да не се случи “. Георги Гвоздейков няма показва, кои са тези хора, само че акцентира, че „ България е цялостна с неприятни хора, които желаят постоянно да пречат “.

Вижте повече във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР