Fire-Boltt наскоро пусна няколко нови смартчасовника в Индия – Fire-Boltt

...
Fire-Boltt наскоро пусна няколко нови смартчасовника в Индия – Fire-Boltt
Коментари Харесай

Анонс на Fire-Boltt Ninja Fit Pro: 2-инчов LCD дисплей и дълъг живот на батерията

Fire-Boltt неотдавна пусна няколко нови смартчасовника в Индия – Fire-Boltt Destiny и Fire-Boltt Combat. Сега марката пусна различен смартчасовник в страната, наименуван Fire-Boltt Ninja Fit Pro. Този нов часовник разполага с огромен екран и Bluetooth диалози.

Спецификации на Fire-Boltt Ninja Fit Pro

Умният часовник Fire-Boltt Ninja Fit Pro може да се похвали с 2-инчов HD LCD екран с резолюция 240 x 282 пиксела. Той предлага пикова бляскавост от 600 нита и плавна периодичност на освежаване от 70 Hz.

Смартчасовникът поддържа Bluetooth диалози и има вградени микрофон и високоговорител. Той също по този начин разполага с ИИ гласов помощник за гласови команди и помощ.

С впечатляващ набор от 123 спортни режима, Fire-Boltt Ninja Fit Pro покрива необятна гама от физически действия за следене. Той включва цялостни функционалности за наблюдаване на здравето – наблюдаване на сърдечната периодичност, наблюдаване на SpO2, подготовка за дишане и следене на ежедневната интензивност. Часовникът има предпазен рейтинг IP67, който го прави резистентен на прахуляк и вода.

Допълнителните функционалности на Fire-Boltt Ninja Fit Pro включват смарт вести, напомняния за оживление, функционалност за намиране на смарт телефона, актуализации за времето, ръководство на музика и камера, таймер, хронометър и аларми. Часовникът предлага голям брой циферблати с опция за персонализиране съгласно персоналните желания.

Смартчасовникът се зарежда от 250mAh батерия, осигуряваща до 6 дни живот на батерията и до 20 дни живот на батерията в режим на подготвеност. Той е с размери 43,5 x 35,5 x 10,95 мм и тежи 45 грама. Fire-Boltt Ninja Fit Pro е съчетаем с устройства с Android 5.0+ и iOS 10.0+.

На цена от 1699 индийски рупии (около $20), смартчасовникът Fire-Boltt Ninja Fit Pro се предлага в черен, наследник, бежов, сив, зелен и червен цвят.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР