Фиорентина се издъни и завърши наравно 1:1 в домакинството си

...
Фиорентина се издъни и завърши наравно 1:1 в домакинството си
Коментари Харесай

Монца измъкна точка от Фиорентина

Фиорентина се издъни и приключи наедно 1:1 в семейството си на Монца в мач от 16-ия кръг на Серия А. Срещата стартира чудесно за “виолетовите ”, които поведоха още в 19-ата минута с помощта на Артур Кабрал, само че гостите стигнаха до равенството през втората част с помощта на попадението на Карлос Аугусто (61’). Българският защитник на Монца Валентин Антов остана на скамейката на своя отбор от самото начало и по този начин и не се появи в игра.

Момчетата на Винченцо Италиано започнаха извънредно стимулирано и още в първия половин час можеха да имат солидна преднина.

В 13-ата минута Кристиано Бираги опита да изненада вратаря на гостите от корнер, само че топката “кацна ” на горната греда. Само пет минути по-късно домакините имаха искания и за дузпа за нарушаване против Барак, само че те бяха подминати от съдията.

“Виолетовите ” откриха резултата в 18-ата минута, когато определеният да води офанзивата на отбора в днешния ден Артур Кабрал получи една много дълга топка, само че съумя да покаже впечатляваща скорост и да надбяга защитник, след което с компактен удар с десния крайник прати топката под гредата за 1:0.

В 24-ата минута Алесандро Бианко също опита шанса си от отдалеченост, само че Микеле Ди Грегорио се намеси чудесно, а малко по-късно и Андреа Колпани опита шанса си, само че топката мина около вратата.

Гостите от Монца съумяха да изравнят в 62-ата минута, когато Патрик Чурия получи отдясно, центрира и там Карлос Аугусто изпревари защитник и прати топката в мрежата за 1:1.

Домакините въпреки всичко можеха да стигнат до попадението в 82-ата минута след удар на Лукас Куатра, само че Микеле Ди Грегорио реагира брилянтно и направи инстинктивно избавяне в левия ъгъл.

За Фиорентина това бе пето тъждество в шампионата и те заемат 10-ото място в класирането с 20 точки. Монца е 15-и в подреждането с три по-малко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР