Фиорентина показа характер и навакса пасив от 2 гола, за

...
Фиорентина показа характер и навакса пасив от 2 гола, за
Коментари Харесай

Фиорентина се спаси от загуба в последната секунда

Фиорентина сподели темперамент и навакса пасив от 2 гола, с цел да приключи 2:2 против Ференцварош в страховит дуел от Група F в Лигата на конференциите.

Барнабас Варга и Ибрахим Сисе вкараха за унгарския първенец, до момента в който Антонин Барак и Жонатан Иконе донесоха точката на " виолетовите ".

Ференцварош стартира устремено на " Артемио Франки " и поведоха в резултата в 25-ата минута, когато Мохамед Бен Ромдан отигра топката към Барнабаш Варга, който не се тормози и непосредствено я прати в долния ляв ъгъл.

Шест минути след началото на второто полувреме Ибрахим Сисе беше на вярното място в точното време, с цел да засече добре изпълнен ъглов удар от Мохамед Абу Фани и да вкара втори гол за Ференцварош. В 66-ата минута Фиорентина се върна в мача. Фабиано Паризи центрира добре от директен свободен удар, намирайки Антонин Барак в наказателното поле, където резервата с глава порази вратата на гостите.

В третата минута на добавеното време Нико Гонсалес засече центриране в наказателното поле и прати топката към Жонатан Иконе, който от чиста позиция прояви самообладание и вкара гол - 2:2.
 ПАОК - Айнтрахт 2:1 в Лигата на конференциите
Десподов запаса, само че с основна роля при победа на ПАОК

Изработи победния гол

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР