Фиорентина не се затрудни при домакинството си на Хартс и

...
Фиорентина не се затрудни при домакинството си на Хартс и
Коментари Харесай

Фирентина не се смили над Хартс

Фиорентина не се затрудни при семейството си на Хартс и го разгроми с 5:1 в мач от група „ А “ на Лигата на конференциите. След този триумф „ виолетовите “ имат 7 точки и изостават с 3 от водача в групата Истанбул Башакшекир, който през днешния ден завоюва с 3:0 семейството си на ФК Ригас.

Убедителният триумф на отбора от Флоренция пристигна в прецизен миг, с цел да бъде забравена тежката загуба от Лацио в понеделник. Срещата обаче можеше да стартира шокиращо, защото Хъмфрис удари греда 30 секунди след началото. Домакините дадоха отговор незабавно с удар с глава на Бираги, с който вратарят на шотландците съумя да се оправи.



Фиорентина доминираше тотално и в петата минута поведе след удар с глава на Лука Йович. Положенията се редяха пред вратата на гостите и в 22-ата минута Бираги удвои задатъка от фал. Третото попадение падна след половин час игра и до него се стигна след прелестна композиция, която бе приключена от Нико Гонсалес.

Домакините не понижиха темпото и Антонин Барак направи резултата 4:0 в 38-ата минута след подаване на Куаме. Хартс стигна до почетно попадение при започване на второто полувреме, когато Хъмфрис се разписа. " Виолетовите " понижиха темпото след почивката, само че сътвориха още положения. Гонсалес се разписа от дузпа, а резервата Бианко пропусна чудесно състояние в самия край.

Three points! 5 - 1 | 90' + 2'
— ACF Fiorentina English (@ACFFiorentinaEN)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР