Финландският премиер Сана Марин призна, че след публикуването на лични

...
Финландският премиер Сана Марин призна, че след публикуването на лични
Коментари Харесай

Сана Марин ядосана за видеоклиповете с бурните й танци: “Това беше частно парти”

Финландският министър председател Сана Марин призна, че след публикуването на персонални видеоклипове, само че съобщи, че е ядосана, че фрагментите са изтекли в медиите.

Видеозаписи демонстрират 36-годишната Марин, танцуваща с другари в частна конюнктура.

„ Тези видеоклипове са персонални и са снимани в частно пространство. Негодувам, че станаха известни на обществеността “, сподели Марин пред кореспонденти в Куопио, Финландия. “Прекарах една нощ с приятелите си. Просто купонясвахме, също бурно. Танцувах и пеех”, сподели тя.

На фрагментите се вижда по какъв начин Марин и още петима театралничат пред камера и танцуват. Появява се и различен клип, показващ Марин на пода, пееща към камерата.

Това накара някои от съперниците й да подлагат на критика държанието й като непристойно за министър-председател.

Мико Карна, народен представител от опозицията, написа в Туитър, че Марин би трябвало да се подложи на тест за опиати, поради имитация, подхвърлена в клипа.

Марин сподели пред кореспонденти, че е употребявала алкохол, само че не знае някой да е употребявал опиати по време на празненството.

Междувременно поддръжниците ѝ я опазиха и упрекнаха критиците в използване на двоен стандарт.

“Защо тя да не може да купонясва след работа? Очакваме ли нашите водачи да не са човешки същества?” написа в Twitter Ашок Суейн, професор по проучване на мира и споровете в шведския университет в Упсала.

Марин отхвърли приключването на видеозаписите да е част от скица за изнудване.

“Не съм изнудвана. Това са частни клипове и не е трябвало да бъдат публични”, сподели министър председателят и добави, че “са снимани това лято и в частен дом. Не споделям чий е домът”.

Не за първи път персоналният живот на Марин се политизира във Финландия. Преди това тя се извини на обществеността през 2021 година, откакто се появи нейна фотография в нощен клуб, в миг, когато  външният министър на Финландия даде позитивна проба за Covid-19.

“Постъпих неправилно. Трябваше да обмисля обстановката по-внимателно”, сподели Марин в телевизионно изявление за публичната телевизия Yle по това време.

Но тя също по този начин сподели, че е “индивид, човек, също същински човек, макар че съм министър-председател. Така че няма да трансформира метода, по който се държа. Разбира се, би трябвало да внимавам какво приказвам тъй като може да се показа като цялото държавно управление, само че аз към момента съм човек и ще бъда и в бъдеще.”
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР