Финландските власти започнаха ваксинация на . Те могат да бъдат

...
Финландските власти започнаха ваксинация на . Те могат да бъдат
Коментари Харесай

Финландия ще ваксинира 12-15-годишни деца дори без съгласието на родител

Финландските управляващи започнаха имунизация на. Те могат да бъдат имунизирани и без единодушието на законни представители, оповестява организация ТТ.

Както бе обявено по-рано от Министерството на обществените въпроси и опазването на здравето на Финландия, за имунизация ще се употребяват имунизациите на Pfizer и Moderna, които са утвърдени в страната. Ваксинациите могат да се правят в учебните заведения. Децата могат независимо да вземат решение за имунизация без единодушието на законни представители, оповестяват управляващите.
 Ирландия ще имунизира и деца на 12-годишна възраст Ирландия ще имунизира и деца на 12-годишна възраст
Ирландия понижи възрастта за слагане на ваксина против Ковид до 12-15 години, съобщи Ройтерс. В момента страната се подрежда измежду пър...

„ Непълнолетен може да реши да се имунизира самичък, при изискване че медицинският експерт, който управлява лекарството, стигне до заключението, че той може да вземе решение за имунизация поради неговата възраст и равнище на развиване “, написа в прессъобщение на министерството.

Досега се предлагаше децата да се имунизират единствено в случай че принадлежат към рискова група и единствено с Pfizer.

 

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР