Фини линии и бръчки неусетно, година след година, набраздяват всяко

...
Фини линии и бръчки неусетно, година след година, набраздяват всяко
Коментари Харесай

Eucerin – отвъд грижата само за собствената красота

Фини линии и бръчки незабелязано, година след година, набраздяват всяко лице. Свръхконсуматорското държание ден след ден нанася грозни белези на природата.

И както желаем огледалото да отразява сияйната ни кожа, по този начин и гладкото езерце не трябва да се гънка от пластмасови боклуци.

Все повече консуматори схващат, че е плодородно самостоятелната грижа за себе си да е съобразена и с тази за природата. Това ни споделя и дългогодишният специалист в дермокозметиката Eucerin с новия си метод - " Грижа оттатък кожата ". И цели лъчезарното лице да се оглежда усмихнато в по-красивия свят към него.

Към по-лицеприятно бъдеще

По-устойчиво бъдеще за нас и околната среда е задачата на Eucerin. Затова марката поддържа дамите в поддържането на здравето и хубостта на кожата им, само че и на околната среда.

Козметичният водач се ангажира до 2025 година да понижи сензитивно количеството влагана пластмаса в своите артикули, като употребява разнообразни подходи.

" Ролята ни на един от международните водачи в дермокозметиката изисква от нас да сме виновни към околната среда с изключение на към здравето на кожата. Разбираме също, че в световен проект потребителите от ден на ден развиват тази ценностна система на грижа към природата. Посредством съзнателния си избор на по-екологични артикули те дават своя принос за опазването на планетата ни ", споделя Вяра Караджова, управител " Фармацевтичен канал " в " Beiersdorf България ".

Подходът за грижа оттатък кожата е част от задачите за стабилно развиване на Eucerin до 2025 година: Брандът цени развиването на кръговата стопанска система и съблюдава обещанията си да прави формулите и опаковките по най-хубавия освен за нашето здраве, само че и за цялата планета метод.

 Eucerin – оттатък грижата единствено за личната хубост

Екоконтейнер заменя бурканчето на серията Hyaluon-Filler

Българките, които съчетават самостоятелната си грижа за здраве и хубост с отговорност към природата, имат опция да намерят обичаната новаторската антиейдж серия Hyaluon-Filler в нови, екологични опаковки.
Eucerin вкара пълнители за познатите на българските дами дневен и нощен крем от антиейдж серията Hyaluon-Filler. За производството на хигиеничните пълнители компанията употребява 90% по-малко пластмаса, в сравнение с при общоприетата опаковка.

Класическото бурканче, в което до момента купувахме " " и " Eucerin Hyaluron-Filler Нощен крем " , към този момент съдържа вътрешен резервоар, в който е самият артикул. Контейнерът се вади елементарно, с цел да бъде сменен с нов, когато свърши. Той е същата съдържимост като истинската опаковка, може да се купи настрана и да се сложи в бурканчето от новия вид.

Пълнителят е построен от 100% рециклируеми материали (алуминий и пластмаса), от които 7.8 г пластмаса, до момента в който познатото бурканче съдържа 88.8 г пластмаса. Така Eucerin влага 90% по-малко пластмаса във всяка последваща опаковка. Според прогнозите на марката единствено за първата година от въвеждането на новите пълнители ще бъдат спестени 16.8 тона пластмаса. Самата опаковка има особено обозначение за по-малкото употребявано количество пластмаса за нейното произвеждане, което оказва помощ за положителния избор на екологично насочените консуматори.

Новите опаковки на специфична цена

Почитателките на антиейдж серия Hyaluon-Filler могат да тестват новия пълнител на специфична цена. Те към този момент знаят, че в новаторската им формула е комбинирана хиалуронова киселина с високо и ниско молекулярно тегло. Първата остава върху повърхността на кожата, тъй че да усъвършенства хидратацията там, където се образуват фините линии и бръчки.

Тази с ниско молекулярно тегло пък може да проникне по-дълбоко и да подтиква кожата за личното й произвеждане на хиалурон.

Продуктите са подобаващи за всеки вид кожа, очевидно понижават фините линии и бръчки, кожата е по-гладка, сияйна и млада.

Eucerin предлага два комплекта, които съдържат артикул + пълнител.
Първият съдържа " " + Пълнител за него. Доказаната антиейдж резултатност на дневния крем се дължи на формулата с 3Х ЕФЕКТ. Тя съдържа два типа хиалуронова киселина (с високо и ниско молекулярно тегло) за запълване както на фините линии на повърхността, по този начин и на най-дълбоките бръчки. Както и антиокантиоксиданта сапонин, който задейства личното произвеждане на хиалуронова киселина в кожата с до 256%, и еноксолон, който забавя скоростта на разграждане на хиалуроновата киселина с над 50%.

Вторият комплект съдържа " Eucerin Hyaluron-Filler Нощен крем " + Пълнител . Неговата формула също е основана на същите съставки, осигуряващи 3Х ЕФЕКТ, само че е допълнена с декспантенол, който подкрепя регенерационните процеси за възобновяване на кожните кафези през нощта.

Комплектите са на специфична цена и са налични в аптечната мрежа в страната, както и на

За Eucerin®

Повече от столетие Eucerin® се занимава с дермокозметична грижа за кожата, организира реформаторски медицински проучвания и създава ефикасни, новаторски, клинично изпитани решения за грижа за кожата с отлична търпимост. Продуктите с марката Eucerin® пазят, усъвършенстват и поддържат здравето, хубостта и самочувствието ни. Разрешаването на дерматологичните проблеми кара хората да се усещат по-добре, влияе върху цялостното им положение и усъвършенства качеството им на живот. Затова " ние имаме вяра, че дерматологичната грижа за кожата има силата да трансформира живота на хората ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР