Финансовото положение на естрадния трубадур Веселин Маринов ставало все по-тежко

...
Финансовото положение на естрадния трубадур Веселин Маринов ставало все по-тежко
Коментари Харесай

Веско Маринов няма пари за хосписа на майка си

Финансовото състояние на естрадния трубадур Веселин Маринов ставало все по-тежко и той към този момент мъчно покривал даже най-належащите си разноски. Напоследък едвам му стигали парите да заплаща таксата за частния старешки дом, където изпрати старата си майка Мария преди близо 4 години. За похлупак не можел и да я посещава, защото новите Ковид ограничения не разрешават свижданията в домове за възрастни.

Старицата бе настанена от сина ѝ в приют в село Подгорие, община Костенец, след кончината на нейния брачен партньор. Тогава заринатият с работа артист нямаше опция да се грижи физически за самотната пенсионерка и я изпрати във ВИП резиденцията за възрастни. Медицинското заведение обаче е измежду най-скъпите у нас, а месечните такси там доближават до 1580 лв.. Първоначално Маринов с удоволствие давал сумата, тъй като бил доста удовлетворен, че личният състав обгрижвал майка му Мария усърдно, а тя била болна и имала нужда от непрекъснати медицински грижи и рехабилитация. След като обаче го блъснала Ковид рецесията, се видял в смут кое по-напред да заплаща. Оказа се, че цялата техника на Веселин е била закупена на заем. Когато концертите му почнали един по един да пропадат поради пандемията, той нямало по какъв начин да покрива вноските по заемите си. Спонсорите, дали обещание му поддръжка за турнетата, също се отдръпнали и артистът останал без пукната стотинка в кеш. „ Върнах се в студентските години “, ожали се неотдавна трубадурът от Полски Тръмбеш, който бил на косъм да разгласи цялостен фалит.

Единственият му излаз бил да стартира да разпродава парцелите, в които е вложил през годините. Изпълнителят на „ Горчиво вино “ има недвижимости в родния си град, няколко жилището в столицата, както и къща край Банско, която е най-новата му облага. Именно с нея Веселин не желал да се разделя, тъй като таман с актуалната му избраница Веселина я обзавели, както си мечтаели, и я обитавали от напълно скоро. Бившата сервитьорка от Добрич, която разруши фамилията си и остави две деца, с цел да заживее с артиста, бе упрекната от мнозина в меркантилност, само че макар сложните финансови времена за Маринов, тя продължава да бъде до него.

Най-голямата болежка на музикалния ас била, че не знаел докога ще може да заплаща старческия дом на майка си и че не успявал да оказва помощ обилно на внучетата си. Той стана дядо на близнаци предходната година от единствената му щерка Йоана. Добре че брачният партньор ѝ Евгени бил компютърен познавач и вземал огромна заплата, с цел да могат младите да живеят пищно и без помощта на банкрутиралия артист.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР