Финансовото министерство отвъд океана шамароса България вчера. Стана ясно, че

...
Финансовото министерство отвъд океана шамароса България вчера. Стана ясно, че
Коментари Харесай

Кой предложи Желязков за зам.-шеф на Бюрото за контрол на СРС? ДПС...

Финансовото министерство оттатък океана шамароса България през вчерашния ден. Стана ясно, че наказания поради корупция са наложени на три лица - Делян Пеевски, Илко Желязков и Васил Божков. Вашингтон обвърза Пеевски с Желязков и даже го дефинира като “подставено негово лице”. Движение за права и свободи и Пеевски обаче извънредно се наскърбиха от всички остри обвинявания. Скорострелно някогашният народен представител разпрати позиция до медиите, в което дефинира обвиняванията като несъстоятелни и съобщи, че ще търси правата си в съда. Днес Движение за права и свободи застанаха компактно зад него и повториха тезата му.

Какво обаче демонстрират обстоятелствата?

Според Закона за СРС членовете на Националното бюро за надзор на специфичните разследващи средства се назначават по предложение, импортирано в Народното събрание и съпроводено със съответната биография. Разглеждат се от профилирана непрекъснато комисия в Народно събрание в 7-дневен период.

И ето тъкмо по тази процедура през 2018 година Илко Желязков е бил препоръчан от парламентарната група на Движение за права и свободи за зам.-председател на Националното бюро. Под предлагането стои подписът на Мустафа Карадайъ, а в претекстовете се показва, че Желязков дава отговор на всички условия по закон.

.

Връзката е доста явна и е мъчно човек се абстрахира от другояче очевидният общ знаменател. Фактите са такива - Пеевски е част от Движение за права и свободи. Илко Желязков е обвързван с Пеевски. Движение за права и свободи оферират Илко Желязков за член на Националното бюро за надзор на СРС. Други обстоятелства няма.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР