Финансовият колумнист на New York Magazine Шарлот Коулс предизвика вълни

...
Финансовият колумнист на New York Magazine Шарлот Коулс предизвика вълни
Коментари Харесай

10 лъжи, които измамниците ще ви кажат, за да ви отделят от парите ви

Финансовият колумнист на New York Magazine Шарлот Коулс провокира талази предишния месец със публикация, разкриваща, че е била излъгана с 50 000 $. Докато някои хора бяха съпричастни, други подлагаха на критика авторката, че се е поддала на това, което даже самата тя признава, наподобява като явна, въпреки и доста комплицирана машинация.

С повишаването на измамите, в този момент постоянно подбуждани от изкуствения разсъдък, държавното управление пазителите желаят хората да са наясно с езика, който измамниците нормално употребяват, с цел да излъгват жертвите си. Федералната комерсиална комисия изброява 10 неистини, които измамниците постоянно употребяват, с цел да ви отделят от парите ви. Ето защо да внимавате.

Действайте в този момент! Често срещана тактичност на измамниците е да ви притиснат да действате неотложно – без значение дали е да им изпратите пари, да купите карта за подарък или да им предоставите персонална информация. Това възприятие за необходимост постоянно е знак, че някой се пробва да ви излъже, споделя FTC.

Измамите се усилват, с...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР