Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов използва социалните мрежи,

...
Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов използва социалните мрежи,
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 привлича защитник от efbet Лига

Финансовият покровител на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов употребява обществените мрежи, с цел да разгласи още едно ново попълнение на " алените ". Това е бранителят на Локомотив (София)Мики Орачев, чийто контракт с " железничарите " изтича в края на юни и ще премине със свободен трансфер.

Найденов показа, че клубната политика за летния трансферен прозорец ще бъде привличането най-вече на български играчи. Орачев е част от Локо (София) от 2019 година, а преди този момент юношата на Левски е играл още за Септември, както и за немския Холцвикедер.
 Цветомир Найденов разгласи първото ново попълнение на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов разгласи първото ново попълнение на ЦСКА 1948
Вчера стана ясно, че Том Рапнуи също ще премине в ЦСКА 1948. Левият защитник е преотстъпен до края на месеца от Тулуза в Ботев (Враца), след което ще укрепи редиците на столичани.

" Успех, Майсторе! Селекцията на ЦСКА ще включва най-вече български играчи ", написа Найденов във " Facebook ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР