Финансовата политика на това правителство води държавата към фалит. Ние

...
Финансовата политика на това правителство води държавата към фалит. Ние
Коментари Харесай

Деница Сачева: Ние сме притеснени за финансовата стабилност на държавата, а инфлацията е много по-голяма от заявеното

Финансовата политика на това държавно управление води страната към банкрут. Ние сме обезпокоени за финансовата непоклатимост на страната, а инфлацията е доста по-голяма от декларираното. Това разяснява в ефира на bTV депутатът от ГЕРБ Деница Сачева.

Тя уточни, че от партията са фокусирани върху приемането на актуализацията на държавния бюджет и идния избор на съмнение.

За нас е по-добре да има предварителни избори, с цел да получим доверието на гласоподавателите, отговори Сачева на въпрос дали от ГЕРБ са подготвени да ръководят, в случай че вотът на съмнение смъкна кабинета на Кирил Петков.

По отношение на гласуването на оставката на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев Сачева изясни, че до тази обстановка се е стигнало, откакто през вчерашния ден е нарушил " жестоко " правилника на Народното събрание.

Днес ще се види кой по какъв начин ще гласоподава. За нас е ясно, че бе осъществено жестоко нарушаване на правилника – първо беше закрито чуването на външния министър Генчовска, а по-късно се гласоподава дали да бъде закрито или намерено, напомни Сачева.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР