Финансовата криза, растящите цени и несигурността за доходите и работното

...
Финансовата криза, растящите цени и несигурността за доходите и работното
Коментари Харесай

Как да преобразите спалнята за по-малко от 99 лв.?

Финансовата рецесия, растящите цени и несигурността за приходите и работното място принудиха доста семейства да лимитират разноските си, да пренаредят целите си и да преразгледат бюджета си, премахвайки от него второстепенни пера като обзавеждане и ремонт на жилището. Визията на дома ви и изключително на спалното помещение е от голяма важност за качеството на живот.

Спалнята е едно от най-важните пространства, защото пълноценният сън е от основно значение за работоспособността, психическото и физическото здраве. Ако спалнята ви не ви носи нужното успокоение и чувство за релакс и се нуждае от незабавен редизайн или замяна на старите и захабени мебели, може да я измененията до неразбираемост за сума под 99 лева Не вярвате ли? Последвайте стъпките и се насладете на резултата.

1.       Пренаредете пространството

Преместете мебелите, като авансово прецените по какъв начин ще наподобява по-стилно и уютно стаята ви. Прегледайте уеб сайтове или списания за интериор и дизайн и „ откраднете “ хрумвания за разположението на мебелите. Пренаредените мебели ще трансформират образа на спалнята, без да похарчите и лев.
Сложете някое от тези цветя в спалнята си и вижте какво ще се случи
Стайните растения са съвършената украса за всеки дом, само че те могат да бъдат и извънредно потребни за цялостното здраве. Някои от тях...
Прочети повече
2.       Освободете се от ненужните движимости

Колкото по-изчистен е дизайнът, толкоз по-стилно ще наподобява стаята ви. Необходими са единствено няколко красиви движимости за акцент. Претрупването на пространството основава чувството за безпорядък и липса на усет. Особено в случай че с в разнообразни стилове. Приберете всички картички, плюшени играчки, евтини картини, календари, сувенири, дребни подаръчета, които имат сантиментална стойност, само че не и декоративна, в кутии под леглото или на тавана. Същото важи и за голям брой фотоси в рамки, списания, вестници. Каквото е излишно и не съставлява полезност за вас, изхвърлете. Козметиката следва да е в долап или куфарче, а не подредена върху мебелите ви. Бижутата също следва да бъдат прибрани на избраното им място.

Изберете един жанр за помещението и оставете единствено 3-4 декоративни предмети, като дадете преимущество на по-изящните и по-скъпите. Ако ви липсват движимости с декоративна стойност като часовници, картини, нощни лампи, свещници и други, най-изгодно ще е да закупите 2-3 саксии с живи цветя. Това ще ощети бюджета ви със единствено към 10 лева, само че ще придаде доста живот на помещението. Внимавайте саксиите да са идентични или да си подхождат като дизайн и цвят. Добро решение за всеки интериор е и голяма красива ваза със сухи цветя.

3.       Акцентирайте върху стената зад спалнята

Закупете ролка тапет, междинна цена 20 лева, и облепете стената зад спалнята ви. С остатъка от тапета облепете нощните шкафове, а в случай че ви остане материал – и елементи от някои от останалите мебели – да вземем за пример малките врати на дрешника, в случай че се нуждаят от възобновяване. Това ще преобрази до неразбираемост помещението, а мебелите ви ще придобият дизайнерски тип.
Нещата които би трябвало да държите далеко от спалнята
Сметки, контракти и други документи Не вкарвайте работата си в спалнята в случай че имате тази опция. Трябва да разделяте мястото за отдих...
Прочети повече
4.       Погрижете се за мебелите

Ако се нуждаете от замяна на мебели, само че нямате средства, заложете на фолио. Разцветките и текстурите ще ви изненадат с разнообразието си и с имитирането на дърво и кожа. Изберете най-удачния за вас или композиция от две разцветки, подхождащи и на тапета ви, и довършете дрешника с фолио, както и раклата или друга мебел, която имате в спалнята. Може да облепите и вратата на стаята, в случай че се нуждае от ремонт или е остаряла. Закупете нови дръжките на мебелите. Ще се изненадате по какъв начин парче фолио и парче тапет дружно с нова ръкохватка трансформират старите ви шкафове до неразбираемост. Сумата, която ще ви е нужна, в случай че се спрете на по-евтини дръжки за шкафове и според от броя мебели, за които купувате фолио е към 40-50 лева

5.       Обърнете внимание на леглото

Ако кувертюрата е остаряла, подменете я, съобразявайки цвета с този на фолиото и тапета. Може да намерите чудесни покривала и за към 15 лева Ако е нова, може да вложите тази сума в нови декоративни калъфки за възглавниците.

Така за по-малко от 99 лева ще имате стая с изцяло друг тип, в която остарели и изпочукани мебели, захабен текстил, скучни стени, неразбория и натруфеност няма да нарушават комфорта ви. Насладете се!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР