Финансов съветник, посветен на работата с печелившите от Национална лотария,

...
Финансов съветник, посветен на работата с печелившите от Национална лотария,
Коментари Харесай

Съветникът на Националната лотария разкрива най-лошата грешка, която един спечелил джакпот може да направи с милионите си

Финансов консултант, отдаден на работата с печелившите от Национална лотария, разкри това, което съгласно него е най-голямата неточност, която хората вършат, когато печелят джакпота.

Any Carter работи с печеливши от лотария в продължение на съвсем две десетилетия, консултирайки над 2000 души, които са получили положение от над £50 000 посредством известната игра на шанса.

Той и екип от разбиращи се в парите съветници - на които е неразрешено да вземат участие в лотарията - са разполагаем, с цел да образоват хората през първите няколко месеца след приемане на благосъстоянията им и по-късно. Той сподели: „ Това е страхотна работа – ти си част от живота на някого във време, което той в никакъв случай няма да не помни “. дълга кариера, само че признава, че до момента в който облагата от лотарията нормално прави хората „ по-щастливи “, те не постоянно боравят с новото си благосъстояние по най-разумния метод.

Всъщност Анди разкри, че постоянно щедростта на хората оказва въздействие върху вземането на решения, като доста спечелили бъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР