Финансистът Венцислав Димитров, който е член на Надзорния съвет на

...
Финансистът Венцислав Димитров, който е член на Надзорния съвет на
Коментари Харесай

Венци Димитров: Рискове винаги има, но не вярвам Левски да фалира

Финансистът Венцислав Димитров, който е член на Надзорния съвет на Левски, разяснява настоящи тематики към клуба. Специалистът по финансовата част при " сините " показа пред Българска национална телевизия, че се вършат значими стъпки по спасението на тима и добави, че банкрутът е малко евентуален.

" Основната причина да се усилва капитала е дългът към Национална агенция за приходите. Той не е дребен, знаете. Правим значими стъпки към съгласие с Национална агенция за приходите. Трябва да създадем дребни стъпки. Ако те създадат нов погасителен проект, само че на Левски мъчно може да му е да го извършва, това не е решение.
 Сираков за неразбирателството с Иво Ивков: Нямам личностни разлики с него
Сираков за неразбирателството с Иво Ивков: Нямам личностни разлики с него

" Нормално е да не бъде благополучен "

Търсим дълготрайно решение. Мислим, че с продажбата на акции, ще е една от стъпките за погасяване на дълга. Трябва да се работи за дълготрайно решение по всички вероятни способи. Към вчерашния ден, няма неплатени лицензионни отговорности. Надяваме се да имаме лиценз. Ние ходихме на няколко срещи. Колегите от Национална агенция за приходите са огромни експерти, само че законът ги лимитира. Обсъждахме разнообразни разновидности, определен е най-умереният вид - 30% от приходите да отива в Национална агенция за приходите. Така ще може да действаме обикновено. Ако приказваме за първия тим, бюджетът е дребен. Цялостният бюджет леко ще пострада, до момента в който за няколко месеца се завърти колелото. Надзорният съвет единомислещо приехме по този начин да се постъпи с Национална агенция за приходите. Когато се усилва капиталът, това е вероятният вид единствено с акциите.

Г-н Шолак не го познавам, на нищо не съм разчитал. Гледам да си свърша работата. Дарителските акции и тн ги обсъждахме още октомври. Левски е задоволително атрактивен. Разчитаме на почитателите. Левски е празна кутийка без тях. Има законови ограничавания за капитала. Доколкото съм осведомен господин Мило Борисов няма желание да става притежател на Левски, дали желае акции, евентуално ще помогне.

Левски стигна дотук от дългогодишни натрупвани проблеми. Не съм правил някаква информация, господин Ганев го е правил. Било е нещо, станало е, дайте да забележим по какъв начин ще се оправим напред. Рискове постоянно има, чак банкрут - нямам доверие. Затова и подхващаме стъпки, с цел да подобрим нещата. Преди година и нещо се притеснявахме съществено, само че в този момент не е по този начин. Доброто за Левски е да си изплатим дългът напълно ", сподели Димитров. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР