Финалното решение е на парламентарните групи, подчерта той и добави,

...
Финалното решение е на парламентарните групи, подчерта той и добави,
Коментари Харесай

Ананиев: Шокиран съм, че БСП влезе в обувките на Възраждане, ДПС няма да има министри

Финалното решение е на парламентарните групи, акцентира той и добави, че е значимо да се запазят политиките. Ананиев разяснява и договарянията за състава на регулаторите.

" Ще се съблюдава процедурата за всеки регулатор, заявява депутатът от ПП-ДБ и акцентира: " Ние имаме правила ". Той даде образец с Конституционния съд и посочи професионалните качества на тяхната номинация. ГЕРБ номинира политическо лице, само че ние не можем да спрем никой да номинира, разяснява Ананиев.

По думите му в парламентарната група не е обсъждана номинация на Атанас Атанасов за Конституционен съд.

" Ние упражняваме нашата власт и нашата мощ до това, което имаме - имаме 63 народни представители. До момента мисля, че се оправяме доста добре. Ефектът на смяната е забележим ", заключи Ананиев.

" Ако продължаваме да имаме този резултат на смяната, в случай че вършим неща, които са положителни за българските жители, аз не виждам проблем да продължи да има непоклатимост. Когато има непоклатимост, хората се успокояват. Ако хората живеят по-добре, значи сме си свършили работата. Ако има повече чуждестанни вложения, това е добре за страната ", разяснява депутатът от ръководещата коалиция и още веднъж повтори, че с 63-ма народни представители е мъчно да се направи същинската промяна и смяна в България.

Ананиев разяснява и приемането ни по въздух и вода в Шенген от март, което е подложено на критика от опозицията като половинчато и унизително, до момента в който бизнесът и хората имат изгода на първо място от отварянето на сухопътните граници.

" Аз съм шокиран, че столетницата Българска социалистическа партия влезе в обувките на " Възраждане ", продава боязън " , съобщи депутатът от ПП-ДБ.

България няма да приема безграничен брой мигранти, повтори той, като подсети, че Дъблинското съглашение от 2007 и 2013 година е подписано по време на ръководство на Българска социалистическа партия.

" В момента е контрактуван Пактът за миграция, който облекчава България. Той ще бъде подписан в идващите няколко месеца. При нас облекчението ще е в пъти ", безапелационен бе Ананиев.

По думите му самото Дъблинско съглашение не работи. Затова през април ще бъдат подписани всички документи, които ще облекчат България. Другото, което ще облекчи страната, е приемането ни в Шенген, означи той:

" Ние ставаме пълновръстен член на Шенген, който има цялостен достъп до цялата шенгенска база данни, което е основно значимо за нашата национална сигурност. Ние сме и на масата, където се взимат решенията за Шенген. На трето място - българската грабица ще бъде най-пазената граница в Европейски Съюз ", има вяра Настимир Ананиев.

Той е уверен, че през 2024 година България ще бъде призната в Шенген и по суша.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР