Финалният кръг от Балканската лига по баскетбол на колички ще

...
Финалният кръг от Балканската лига по баскетбол на колички ще
Коментари Харесай

София приема Балканската лига по баскет с колички

Финалният кръг от Балканската лига по баскетбол на колички ще се организира на 29 и 30 април в зала „ Триадица “ в София. Участие ще вземат тимове от Сърбия, Босна и Херцеговина, Черна гора и България.

Стартът на конкуренцията е на 29 април от 10 часа с мача сред ККК Найс (Сърбия) и КК ОСИ Парамонт (Черна гора). Вторият мач е с начален час 12:15 часа и в него ще премерят сили българският отбор – БКХУ Левски-София и тимът от Босна и Херцеговина ККК Биелина. От 15:00 часа е конфликтът сред ККК Биелина и ККК Найс. Последен за деня от 17:00 часа е мачът сред БКХУ Левски-София и КК ОСИ Парамонт.

Във втория ден на шампионата в първия дуел от 9:30 часа един против различен се изправят КК ОСИ Парамонт и ККК Биелина, а от 11:00 часа българският Левски-София излиза против ККК Найс.
След последния дуел ще се състои и награждаването.

На формалното разкриване, което е на 29 април от 12:00 ч., са поканени публични посетители и посланиците на страните Босна и Херцеговина, Сърбия и Черна Гора. Очакваме на събитието да участват и Георги Глушков – Президент на Българска Федерация Баскетбол, Иван Ценов – Генерален управител баскетбол на колички, Константин Папазов - старши треньор на Левски, Офелия Кънева – Председател на „ БКХУ Левски “ и Професор Марко Алексадрович – Генерален секретар на лигата.

За всички срещи входът е свободен за посетителите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР