Финалистката и основен фаворит за победата в последния сезон на

...
Финалистката и основен фаворит за победата в последния сезон на
Коментари Харесай

Мани от Игри на волята се захвана с нов бизнес

Финалистката и главен любимец за успеха в последния сезон на приключенското риалити предаване „ Игри на волята “ Мануела Тонева е намерила нов метод за печелене на пари. 

Риалити звездата, която вбеси всички играчи и фенове със саботажа на една от игрите, в този момент е решила да изкарва кинти на гърба на шоуто. 

Мани ще приготвя претенденти за присъединяване през 2023 година против скромната сума от 200 лева, написа „ Галерия “.

Блондинката, която от 15 години живее във Англия, разгласи старт на новото си начинание, представяйки и формален уебсайт на услугите, озаглавен с галеното й име. По настоящем Мани изкарва прехраната си като физиотерапевт зад граница.

Хора от близкото й обграждане обаче шушукат, че не малко пари ще прибере и от офертите за физическа подготовка - както за искащите да бъдат във форма, по този начин и за кандидати за огромната премия от шоуто.

Те ще се образоват по специфичен способ, направен от Мануела. За елементарна онлайн консултация тя желае 30 лева, за подготвителна стратегия в домашни или фитнес условия 111 лева, за онлайн видео, съвещания и режим - 120 лева, за онлайн подготовка 50 лева и за подготовка за игри на волята 200 лева

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР