Финалистът от Шампионска лига Интер Милано привлече френския нападател Маркус

...
Финалистът от Шампионска лига Интер Милано привлече френския нападател Маркус
Коментари Харесай

Интер привлече Маркус Тюрам, но се раздели с трима играчи

Финалистът от Шампионска лига Интер Милано притегли френския нападател Маркус Тюрам като свободен сътрудник от немския Борусия Мьонхенгладбах, заяви клубът от Серия А.

25-годишният наследник на международния първенец с Франция Лилиан Тюрам ще се причисли към " нерадзурите " с петгодишен контракт след четири сезона с Гладбах, в които означи 44 гола и направи 29 асистенции в 134 мача.

Тюрам е играл 10 мача за френския народен тим, като направи своя дебют в представителния тим през 2020 година и беше част от състава за Европейското състезание през същата година. Той игра на Световното състезание предходната година, където Франция приключи като вицешампион.

" Маркус Тюрам е бърз. Той постоянно е бил бърз, с цел да реализира задачите си и да преодолява всяко затруднение по пътя си ", написаха от Интер в представянето на играча.

Тюрам, който е роден в Парма по време на престоя на татко си в италианския клуб, беше свързван с няколко европейски клуба, преди да подпише с Интер.

Official ️
— Inter (@Inter)

По-рано през днешния ден от клуба оповестиха раздялата със бранителите Милан Шкриняр и Данило Д`Амброзио и полузащитника Роберто Галярдини след приключване на техните контракти.

28-годишният Шкриняр, който е капитан на Словакия, завоюва Скудетото, две Купи на Италия и две Суперкупи на Италия по време на шест сезона с " нерадзурите ", за които той изигра 246 мача и означи 11 гола. Последният сезон на Шкриняр беше белязан от травми и той пропусна над 20 мача във всички шампионати с Интер, който приключи на трето място в италианската Серия А. Шкриняр ще продължи кариерата си в първенеца на Франция Пари Сен Жермен.

34-годишният Д`Амброзио също ще напусне трикратния европейски първенец след съвсем десетилетие, откакто завоюва купа от Серия А, два пъти Купата на Италия и два пъти Суперкупата на Италия.

" 284 мача с фланелката на нерадзурите и съвсем 10 години, изпълнени със сърце, дисциплинираност и отдаденост към идеята на Интер ", се споделя в известието на клуба.

Галярдини ще напусне клуба, откакто се причисли от Аталанта през 2017 година и изигра 190 мача, в които означи 16 гола. 29-годишният Галиардини завоюва Скудетото, две Суперкупи на Италия и две Купи на страната по време на престоя си в Интер.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР