Финалът на тазгодишния сезон на формата VIP Brother завърши преди

...
Финалът на тазгодишния сезон на формата VIP Brother завърши преди
Коментари Харесай

Сензация! Мегз показа скандално видео, което разобличава Тото - нарушил е правилата на VIP Brother, манипулирал и агитирал е публиката по участия!

Финалът на тазгодишния сезон на формата VIP Brother приключи преди броени часове, само че не самата победа бе сензационна, а огромният взрив и рейтинг настъпи преди минути, когато Мегз хвърли бомба в обществената мрежа и разобличи лъжливата скица на Тото , видя HotArena .

Уж обичаната звезда на цяла България е издействал купата си, нарушавайки разпоредбите на предаването. В действително, папарашко видео, се вижда по какъв начин той се среща непозволено с майка си и с приятелката си , пред които се оправдава за фриволното си държание с Мегз. Позволява си да я наскърбява и получава директиви от майка си, по какъв начин да се държи, с цел да печели благосклонности.

Изолацията му и същината на формата, са тотално нарушени, а младият рапър стига толкоз надалеч, че си разрешава обществено да пропагандира публиката да гласоподават за него . Случилото се е цялостен казус в 10-годишната история на риалитито. Вече се разсъни вълна от неодобрение, за грозната операция, на която феновете са станали жертва и следва да забележим дали продуцентите на предаването ще се самосезират и подхващат ограничения, по отношение на скандалния проблем.   
При публикуването на разобличаващото видео, Мегз споделя и статус, с който още веднъж затвърждава своята личностна трансформация, борейки се не за персоналната си идея, а и за унижението, на което бе подложена Маргарита Хранова, загубвайки първото място от Тото:

"...Вчера напуснах къщата същински щастлива и си мислех, че борбите ми във формата са завършили. За страдание се оказа, че не е по този начин и още един път се изправям пред вас за борба. Този път освен за нещата, в които имам вяра, само че и за верните модели на подражателство и достолепието на легенда като Маргарита Хранова. Тото е доста надарено младо момче, само че той и всички негови почитатели би трябвало да знаят, че идолите би трябвало да са почтени за любовта на хората. Младите не би трябвало да вървят напред посредством машинация, а като взимат образци от митове като Маргарита Хранова. 

Оставам изводите на вас и на съвестта на Тото. "

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР