Final Fantasy 7 Rebirth: Реакция на демонстрацията при започването на Tokyo Game Show

...
Tokyo Game Show започна и феновете ще имат първия си
Коментари Харесай

Tokyo Game Show започна и феновете ще имат първия си шанс да играят Final Fantasy 7 Rebirth.< /p>

Разработчиците Square Enix стартират демонстрация на дългоочакваното продължение на FF7 Remake от 2020 г. на годишната конвенция, проведена в Чиба, Япония.

p class="ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10">Критиците вече имаха възможност да играят секцията с отворен свят и мисията с кратка история, включваща любимите герои на феновете Cloud Strife и Sephiroth.

А присъдата? „Повече от същото, но е суперзаредено“.

Това е според Ед Найтингейл от Eurogamer, който каза, че демонстрацията е „позната, но свежа... такъв вид от вълшебни зрелища, на които феновете ще се насладят“.

Оли Уелш от Polygon имаше подобно мнение, отбелязвайки, че геймплеят на Rebirth се чувства сякаш „разширява обхвата, добавя функции, но се доближава до това, което направи първата игра тик".

И Бо Мур от IGN каза, че краткият проблясък на историята на играта се е почувствал „много познат, но също така различен“, отбелязвайки „огромната разлика в мащаба и презентация" в ексклузивната версия на PlayStation 5.

BBC Newsbeat разговаря с двама от водещите творци на играта - продуцента Йошинори Китасе и режисьора Наоки Хамагучи - за да научи повече.< /p>

Ето пет неща, които ни казаха по време на нашето интервю, проведено преди последния трейлър да излезе на 14 септември.

Краят ще бъде голям

Оригиналната Final Fantasy 7 е известна с един от най-опустошителните сюжетни обрати в историята на видеоигрите (без спойлери тук).

Но когато FF7 Remake направи промени в сюжета на оригинала, това накара феновете да се чудят дали този момент също ще бъде променен.

Продуцентът г-н Kitase каза на Newsbeat, че историята на Rebirth ще достигне кулминацията си в Forgotten Capital - местоположението на тази емблематична сцена в оригинала от 1997 г.

„Това, което ще се случи, ще има голямо изненадващо развитие“, каза той, „и кука, която да получим хора, заинтересовани и мотивирани да искат да видят какво се случва във финалната част на поредицата."

Така че, значи скача? Еквивалентът на Final Fantasy на Empire Strikes Back?

"Втората част от трилогията е много важна и не мисля, че ще ме разочарова, “ добави той.

Но може да ви отнеме известно време, за да стигнете дотам

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР