Филмовият фестивал в Кан приключва. Нямаше скандали, с изключение на

...
Филмовият фестивал в Кан приключва. Нямаше скандали, с изключение на
Коментари Харесай

Обливане с кръв и бъркане под поли: изцепките на украинците на светски събития

Филмовият фестивал в Кан завършва. Нямаше кавги, като се изключи един: блогър от Украйна, Илона Чернобай, обля аления килим с подправена кръв. Веднага беше отведена от защитата. Това не е единственият случай, когато деятели се пробват да вдигнат скандал на всемирски събития от висок клас. За най-отличилите се - в материала.

Жена, облечена в цветовете на украинското знаме... “

Така описаха Чернобай френски публицисти, които изпаднаха в смут от изцепката на блогърката.

Илона провежда " митинг " преди прожекцията на кино лентата " Киселина " на Джусте Филипо - навръх аления килим тя извади опаковки с багра и безмълвно ги раздра над главата си.

В мненията под видеото, което се появи съвсем незабавно в YouTube, консуматори на разнообразни езици декларират: „ Интелигентността е нулева “.

Един написа на британски, че желае да разучи повече Чернобай „ за научни цели “.

Самата блогърка, която преди време учеше шест хиляди клиенти да отслабват, разгласява провокативния видеоклип, в който сподели, че „ употребява шанса си “, а в края добави прословутия девиз на украинските националисти.

" Каква правдива украинка! Тя сподели на целия свят, че украинците са с ръце до лактите в кръвта на цивилните в Донбас! Русия, напред! Нашата идея е обективна, успеха ще бъде наша! ", написа един от рускоезичните консуматори.

" Три хиляди години стремежи " за малко провалени от полугола украинска бежанка

Година по-рано друга активистка се отличи на филмовия фестивал в Кан.

Преди прожекцията на кино лентата " Три хиляди години стремежи " на режисьора Джордж Милър, полугола жена пробяга на аления килим.

Според очевидци тя е скъсала всичките си облекла и е паднала на колене пред фотографите, крещейки лозунги в поддръжка на Украйна. Притеклите се на помощ гардове я покрили и отвели.

Според уредниците на фестивала в Кан, с цел да попаднат на фамозния червен килим, феновете и участниците минават голям брой инспекции за сигурност. Чудно тогава по какъв начин ли украинските деятели са съумели два пъти да нарушат реда.

Опита се да целуне Смит и да прегърне Купър, само че в последна сметка бръкна под полата на Ферера

Такава " популярност " реализира украинският публицист и веселяк Виталий Седюк.

Уил Смит му удари пестник, тъй като го целуна на премиерата на “Мъже в черно 3 ”. Беше през 2012 година Година по-късно Седюк скочи на сцената на “Грами ” по време на благодарствената тирада на Адел, а през 2014 година на аления килим падна в краката на Брадли Купър.

За най-нелеп обаче се счита номерът на веселяк в Кан на премиерата на анимационния филм " Как да си дресираш змей 2 ". Този път пострада Америка Ферера, която озвучава един от основните герои.

Седюк легна на аления килим, когато актрисата театралничи пред фотографите, и ненадейно бръкна под полата на актрисата. Охраната бързо го издърпа.

Ферера изглеждаше уплашена. Колегите й Кийт Харингтън и Кейт Бланшет с омерзение изгледаха отвеждането на украинския шегобиец.

По-късно медиите писаха, че Виталий Седюк имал прес-карта. Не е ясно обаче по какъв начин човек с такава известност е съумял да стигне до фестивала.



Тридесет протестиращи за една Нетребко: нежна проява в Регенсбург

Миналото лято в Германия избухна скандал: към 30 деятели се събраха покрай двореца Турн и Таксис в Регенсбург и проведоха митинг преди речта на Анна Нетребко.

Аткрисата беше свикан да спре да поддържа съветската просвета и да провежда благотворителен концерт в Украйна.

Демонстрантите държаха фотоси, показващи Нетребко с съветския президент Владимир Путин.

Въпреки това изпълнителката излезе на сцената със брачна половинка си тенор Юсиф Ейвазов. В програмата им бяха включени арии от опери на Верди, Чайковски и Бизе. Артистите бяха съпроводени от симфоничния оркестър на Хофер и няколко други артисти.

Публиката ръкопляскаше и викаше „ Браво! ”, а както по-късно означиха уредниците, присъстващите са били към три хиляди.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР