Филмовата компания Warner Bros. пусна дългоочаквания първи трейлър на фентъзи

...
Филмовата компания Warner Bros. пусна дългоочаквания първи трейлър на фентъзи
Коментари Харесай

Марго Роби слиза от небето в първия тийзър за „Барби”

Филмовата компания Warner Bros. пусна дълго чакания първи филмов откъс на фентъзи кино лентата " Барби ". Главните функции във кино лентата се извършват от Марго Роби, Райън Гослинг, Сима Лиу, Иса Рей и други В центъра на сюжета е известната детска кукла Барби (Роби). Героинята е изгонена от град Барбиленд заради противоречие с локалните високи стандарти за хубост. Тя навлиза в действителния свят и стартира нов живот в него, като последователно научава, че същинското съвършенство може да бъде реализирано единствено посредством реализиране на вътрешна естетика.

Тийзърът е занимателна подигравка на пролога на „ 2001: Космическа авантюра “ на Стенли Кубрик. В началото виждаме безкрайна пустота, където дребни девойки си играят с кукли. Гласът зад кадър споделя, че от незапомнени времена в света има кукли, само че те постоянно са били правени да наподобяват на бебета, с цел да могат девойките да играят с тях на дъщери-майки.

Но всичко се промени, когато на бял свят се пръква Барби. Тогава голямата героиня Роби се появява в пустинята. Виждайки я, треперещите девойки чупят играчките си, тъй като в този момент желаят единствено Барби.

В края на тийзъра можете да видите няколко къси фрагменти от Барбиленд. " Барби " е режисиран и написан от Грета Гъруиг, която преди този момент е режисирала филми като „ Лейди Бърд ” и „ Малка жена ”. За работата си по тях Гъруиг бе удостоена с три номинации за Оскар. „ Барби ” ще тръгне по екраните през лятото на 2023 година. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР