Филмовата компания MindRiot Entertainment е започнала разработването на проект за

...
Филмовата компания MindRiot Entertainment е започнала разработването на проект за
Коментари Харесай

Правят игрален филм за трагедията с батискафа „Титан“

Филмовата компания " MindRiot Entertainment " е почнала създаването на план за игрален филм, основан на нещастието с батискафа " Титан ", написа " Deadline ".

По-рано студиото към този момент разгласи основаването на документална поредност за потъналия батискаф, който принадлежи на компанията OceanGate, а в този момент възнамерява да снима и игрален филм. И двата плана са с работно заглавие Salvaged.

Продуцент на игралния филм ще бъде Е. Брайън Добинс ( " Горски самоубийци " ). Сценарият ще бъде написан от Джъстин Макгрегър и Джонатан Киси. Авторите възнамеряват да обзет събитията преди, по време и след нашумялата покруса. Те също по този начин твърдят, че филмът ще бъде изработен с почитание към паметта на жертвите на злополуката.

" Нашият филм освен ще отдаде респект на починалите в злополуката на подводницата и на техните фамилии, само че и ще даде мотив да се премисли отношението към медиите в наши дни. Истината е най-важното нещо. И светът има право на истината, а не на брътвежите, натъпкани в гърлото ни от тези, които търсят своите пет минути популярност ", споделя Кеси.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР