Филмовата компания Disney е създала анимационен тв сериал с главна

...
Филмовата компания Disney е създала анимационен тв сериал с главна
Коментари Харесай

Disney пропагандира с бисексуален герой в анимация - slava.bg

Филмовата компания Disney е основала анимационен тв сериал с основна героиня бисексуално момиченце. Създателката на рисуваната поредност „ Къщата на совата “ (The Owl House) Дейна Терас е показала персонажа първо в своя акаунт в Туитър.

Въпросното 14-годишно момиченце Лус Носеда първо се увлича по момчета, до момента в който в един от епизодите не се почувства привлечена от своя съученичка, Амити Блайт. Амити кани Лус на бала за завършването на гимназията, откакто й разкрива възприятията си. И на бала те танцуват като двойка.

Дейна Терас признава, че е трябвало да организира известна борба с управлението на Disney, с цел да стане допустимо такива младежи да бъдат показани в техни заглавия. Самата тя акцентира, че също е бисексуална. „ За благополучие, моето твърдоглавство даде плодове и в този момент съм доста подкрепяна от Disney ", удовлетворена е Дейна.

Още през 2017 година в сериала на Disney „ Andi Mack “ един от главните герои разкрива, че е влюбен в момче. Това е първия път, в който гей се афишира като подобен в шоу на компанията. Другата огромна борба е другите сантиментални и полови ориентации да бъдат показани в анимационен артикул за деца.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР