Филмите на ужасите имат няколко клишета, които неизменно присъстват в

...
Филмите на ужасите имат няколко клишета, които неизменно присъстват в
Коментари Харесай

Кой е мистериозният мъж, дебнещ Джей Ло? - slava.bg

Филмите на ужасите имат няколко клишета, които непроменяемо участват в съвсем всяка продукция от въпросния род... Първо, основната героиня наложително би трябвало да влезе сама в мрачното мазе на къщата, проверявайки каква е повода за смразяващия кръвта звук, който се носи от него. Второ, стряскащите писъци настъпват незабавно откакто единствената крушка в помещението изгасне или мистериозно се пръсне на части. Трето, преди да бъде нападната в личния си дом, нищо неподозиращата жертва постоянно отваря долап или дрешник, а затваряйки го, вижда отражението на нападателя върху огледалото на вратата му.

Има още безчет мостри за това, че множеството хорър ленти вървят по едни и същи утъпкани пътеки, само че последният образец, който ще дадем, е следният: мигът на просветление, в който главното настоящо лице схваща, че е преследвано и го грози заплаха, настава откакто забележи загадъчна фигура, спотайваща се на фона на всички скорошни свои фотоси. Точно като мистериозния мъж, появил се последното селфи, което Дженифър Лопес качи в персоналната си Инстаграм страница...

Наскоро певицата и актриса реши да разгласява фотография, снимана в огледалото на персоналната си фитнес зала, която се намира в нейното жилище в Маями. Именно там е латино дивата през цялото време на оповестената в Америка карантина. Първоначално погледът на фена бива притеглен от прелестната фигура на звездата, която е облечена в екип с камуфлажен десен, състоящ се от късо спортно бюстие, разкриващо стегнатия ѝ стомах, и чеп.

Но в случай че човек откъсне очи от изпълнителката на "Love Don "t Cost A Thing " и се вгледа по-обстойно в изображението, чието обръщение гласи "Ако не те провокира, значи не те трансформира ", ще забележи, че на него има нещо в действителност извънредно и ненапълно смущаващо. Над дясното ѝ рамо се подава главата на чужд човек, който като че ли носи маска.

Този факт не убягна на почитателите ѝ в обществената мрежа, които показаха терзанието и загрижеността си в мненията към фрагмента.

"Кой стои зад теб? ", "Виждате ли мъжа с маската? " и "Всичко наред ли е? " са единствено част от въпросите, редящи се в платформата.

Загадката доби толкоз огромни мащаби, че американската преса реши да изследва случая и да се свърже с близки на Дженифър и Алекс, с цел да разбере повече за облика, забелязващ се на фотографията.

В последна сметка се оказва, че няма мотив за паника.

"Докато Джен е във фитнес залата, Алекс организира видео диалог на компютъра си. Офисът му е тъкмо до помещението, в което се намира Лопес. Ако се вгледате в действителност деликатно, ще забележите ръкава на тъмносинята му риза, подаващ се от завесата на прозореца. Лицето на индивида, който се вижда на фотографията, в действителност е върху екрана на компютъра ", разкрива източник на E!News, допълвайки, че мъжът не носи маска, а е поставил ръка върху устата си.

След думите му почитателите на холивудската звезда сигурно се успокоиха, че тя не е жертва на луд по нея преследвач, влезнал със щурм в къщата ѝ.

Междувременно стана ясно, че певицата и някогашният бейзболист сса решили да отсрочат сватбата си, която трябваше да се състои през това лято. Източникът на медията сподели, че всички посетители са били известени, че към този момент събитието се анулира. Плановете на двойката са били да сключат брак в Италия в края на жаркия сезон.

"Не знам какво ще се случи в този момент. Не мога да приказвам за съответни дати ", показа годеницата на Родригес по време на виртуалното си посещение в шоуто на Елън Дедженеръс.

Източник: Dir.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР