Филмът What Happens Later“ е нова романтична комедия, в която

...
Филмът What Happens Later“ е нова романтична комедия, в която
Коментари Харесай

Мег Райън се завръща в романтична комедия след дълга почивка от Холивуд

Филмът „ What Happens Later “ е нова сантиментална комедия, в която 61-годишната Мег Райън се завръща като актриса, режисьор и сценарист.
След присъединяване си в обичани филми като „ Когато Хари срещна Сали “ и „ Безсъници в Сиатъл “, тя затвърди статута си на безконечната кралица на сантименталните комедии.

С повишаването на славата й растеше и решимостта й да се отдръпне от светлината на прожекторите.

„ Взех си огромна отмора, тъй като усещах, че има толкоз доста други неща, които желаех да развия “, сподели тя, в това число като майка на двете си деца, наследник Джак, на 31 години , от някогашния ѝ брачен партньор Денис Куейд и д ъщеря Дейзи на 18 , която тя осинови през 2006 година

„ Хубаво е да мислиш за актьорството като за работа, а не за метод на живот “, сподели тя в огромно изявление за американското списание People.

Сега – осем години след последния й филм „ Итака “ , нейният режисьорски дебют през 2015 година, тя се завръща на огромния екран този ноември с новата сантиментална комедия „ What Happens Later “. Това е история за някогашни любовници, които за една нощ се озовават дружно на районно летище.

Райън, към която във кино лентата се причислява Дейвид Духовни, назовава цялата продукция на тази сантиментална комедия „ магическа “.
Новата сантиментална комедия с присъединяване на Мег Райън потегля по кината по целия свят на 3 ноември.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР