Филмът Тор: Любов и гръмотевици оглавява бокс-офис класацията на Северна

...
Филмът Тор: Любов и гръмотевици оглавява бокс-офис класацията на Северна
Коментари Харесай

Филмът „Тор: Любов и гръмотевици“ оглавява бокс-офис класацията на Северна Америка

Филмът " Тор: Любов и гръмотевици " оглавява бокс-офис класацията на Северна Америка за втора поредна седмица, предадоха осведомителните организации.
П
родукцията на " Марвел " с присъединяване на Крис Хемсуърт и Натали Портман осъществя доходи от 46 милиона щатски $ през миналия уикенд. Постъпленията в международен мащаб възлизат на 498 милиона щатски $ за двете седмици от излизането на продължението на " Тор " в киносалоните. 
Въпреки че е най-гледаният филм в Съединени американски щати и Канада, продукцията на режисьора Тайка Уайтити регистрира с 68% по-малък интерес по отношение на дебютната си седмица, означи Асошиейтед прес.     
 
Над упованията обаче се показа премиерният " Където пеят раците " на " Сони пикчърс ", акомодация по романа на Дилия Оуенс от 2018 година Продукцията на режисьорката Оливия Нюман прикова зрителския интерес, макар че получи не изключително ласкави мнения. 

Във кино лентата, продуциран от Рийз Уидърспуун, актрисата Дейзи Едгар-Джоунс се превъплъщава в ролята на жена, израснала в крайбрежните блатисти региони на Северна Каролина и фокусирана върху следствие на ликвидиране на локална звезда. Киноманите харесаха " Където пеят раците " повече от критиците, като му дадоха висока оценка, отбелязва Асошиейтед прес. В продукцията звучи и новата ария " Carolina " на Тейлър Суифт, осведоми Ройтерс.  

Филмът заема трета позиция в бокс-офис класацията на Северна Америка с осъществени приходи през уикенда от 17 милиона щатски $. 
Втората позиция е за " Миньоните 2 " с доходи от 26 милиона щатски $. Така приходите от пазара в Северна Америка за историята на възхода на Гру доближиха 262,6 милиона щатски $, а на международния пазар - 532,7 милиона щатски $ за трите седмици от дебюта му.

В челната петица на най-гледаните филми в Съединени американски щати и Канада за миналия уикенд са " Топ Гън: Маверик " , както и " Елвис " на режисьора Баз Лурман. Продукцията сТом Круз осъществя приходи от 12 милиона щатски $ в осмата седмица от излизането си по кината. Биографичният филм за Краля на рока пък донесе на " Уорнър брос " 7,6 милиона щатски $ през миналия уикенд от продадени билети в северноамериканските кина.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР