Филм с Траволта оглави класацията на най-лошите филми за 2018

...
Филм с Траволта оглави класацията на най-лошите филми за 2018
Коментари Харесай

Филм с Траволта оглави класацията на най-лошите филми за 2018 година

Филм с Траволта оглави класацията на най-лошите филми за 2018 година
Критиците подредиха най-лошите филми за 2018 година, като оптимален брой отрицателни мнения е събрала престъпната драма "Готи".

В края на годината специалисти от Холивуд Рипортер разгласиха "анти-рейтинг" ранглиста на на филмите през 2018 година Неуспехът на годината се оказа „ Готи “, в който основната роля играе холивудският артист Джон Траволта. Присъствието на видния артист не избавя слабия сюжет. Абсурдността на сюжета отвреме на време провокира смях, а като цяло - досада.

На второ място е приключенският филм "Робин Худ: Начало" на режисьора Ото Батхърст, прочут с телевизионните сериали "Черно огледало" и "Остри козирки". От разбиващо негативните мнения за кино лентата не са могли да го спасят даже тренировките на изпълнителя на основната роля Терън Еджъртън с занаятчия на историческата пукотевица с лък. Критиците даже желаеха от основателите на кино лентата обществено разкайване, с цел да компенсират по някакъв метод разочарованието им от гледането на тяхното създание..

На трето място в листата на най-лошите филми на годината е “Петдесет нюанса на свободата ” на Джеймс Фоли. На четвърто и пето място са “Животът подобен какъвто е ” на Дан Фогелман и “Венъм ” с Том Харди.

В края на ноември 2018 година стана известно, че компанията „ Сони Студио “ е решила да пусне продължение на „ Венъм “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР