Филип Киркоров го закъса. Той по всякакъв начин се опитва

...
Филип Киркоров го закъса. Той по всякакъв начин се опитва
Коментари Харесай

Филип Киркоров го закъса: Продава на търг мазнините от липосукцията си

Филип Киркоров го закъса. Той по всевъзможен метод се пробва да компенсира загубите от протеста, който му беше разгласен след голото празненство. Поради анулацията на представления той загуби минимум 50 милиона рубли. Връщайки се на работа, артистът стартира старателно да търси всевъзможни благоприятни условия за набиране на средства. Например, в бъдеще той възнамерява да продаде на търг мазнините, изпомпани по време на неотдавнашната му липосукция

Още през есента хирургът Тимур Хайдаров сподели в изявление, че е получил оферти от почитатели на Киркоров да закупят „ боклуци “ след липосукцията на артиса.

Тогава той назова тази концепция несъответстваща

Експертът Паруир Минасян удостовери, че клиниките дават услуги за заледяване на мазнини, останали след липосукция. При специфични условия биоматериалът може да се съхранява до пет години. В диалог с Пети канал пластичният хирург описа за преимуществата на тази услуга. Той обаче акцентира, че никой външен човек няма да може да усили задните си елементи с мазнините на Киркоров. Никой доктор няма да се съгласи на тази процедура, даже и със единодушието на артиста.

„ Мога да ви кажа сигурно, че тази лой не може да бъде трансплантирана в различен човек. Тя не се употребява на процедура. Можете да употребявате тази лой за себе си. Просто би трябвало да разберете по какъв начин да я съхранявате и при какви условия “, изясни той.

Тоест продажбата на мазнини на почитателите е неуместна концепция, само че в случай че Киркоров в действителност е платил за замразяването, тогава той самият ще може да употребява биоматериала по време на идната промяна.

След Голото празненство, Киркоров реши да изкупва своите грехове

Музикантът неотдавна влезе в съветски лист с реализатори, на които им е неразрешено да изнасят концерти в Русия. Причината бе, че той взе участие в прословутото „ съвсем голо празненство “, което разгневи управляващите.

Крикоров обаче очевидно няма желание да се откаже без пердах

Той изнесе концерт в Горловка на територията на „ ДНР “. Говорейки на сцената, той съобщи, че няма да напуща Русия:

 „ Живея тук, живял съм и ще пребивавам. Тук имам къща, тук имам деца, Бедрос ми е татко ”, сподели Киркоров.

Източник: 7days.ru/Превод: SafeNews
Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР