Филип Буков заема мястото на Виктор Стоянов Филип Буков е следващият

...
Филип Буков заема мястото на Виктор Стоянов
Филип Буков е следващият
Коментари Харесай

Филип Буков става следващия ерген?

Филип Буков заема мястото на Виктор Стоянов
Филип Буков е идващият ерген? Актьорът ще заеме мястото на Виктор Стоянов във втория сезон на „Ергенът“. Това се шушука от месец измежду водещите. Въпреки че към момента се набират претенденти за ерген, Буков е измежду любимците. Вече се набират и нови кандидатки за втория сезон на шоуто.

Филип Буков постоянно бива питан от своите почитатели дали той ще е идващия ерген. В Инстаграм той заяви на всички, които се интересуват, че не е определен за „ерген“, само че вмъкна и уточнението „засега“.

Така обаче Буков се издаде, че въпреки всичко води договаряния да е идващият ерген. Актьорът има огромни шансове да е мъжът, за чието сърце ще се борят участничките във втория сезон на „Ергенът“. Предаването има висок рейтинг, само че от Би Ти Ви не са удовлетворени от неприятния имидж на шоуто.

Очаква се втория сезон на „Ергенът“ да не бъде чак толкоз абсурден. Шоуто се популяризира като „най-романтичното“, само че даже и най-наивните не виждат каквато и да е романтика в предаването.
 Филип Буков е идващият ерген? сн. Инстаграм
Филип Буков е идващият ерген? сн. Инстаграм

Би Ти Ви са безапелационни, че в идващия сезон на „Ергенът“ би трябвало да заложат повече на същинските усеща или на тяхната добра реплика, а не на свадите. Затова и от малкия екран са решили да заложат на артист като Филип Буков за ролята на ергена.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР