Филип Аврамов най-сетне проговори за голямата промяна в личния си

...
Филип Аврамов най-сетне проговори за голямата промяна в личния си
Коментари Харесай

Филип Аврамов за новата любов Севинч: Случи се чудо!

Филип Аврамов най-накрая проговори за огромната смяна в персоналния си живот.

Неотдавна артистът от сериалите „ Скъпи наследници” и „ Домашен арест” се раздели с жена си Милена, с която имат щерка Рая. Причината бе непредвидената обич, която лумна сред него певицата Севинч Ибрахим, писа в. „ Уикенд “.

Малко след появяването на първите клюки стана ясно, че те не са просто злословия, а самата истина. След това пристигна и новината, че Фицата, както всички го назовават, чака второ дете.

Днес няма напрежение сред артиста и някогашната му брачна половинка, нито сред нея и новата му половинка. Самият Филип Аврамов пък се старае да е безрезервен татко и даже постоянно се случва да отхвърля функции в постановки, с цел да прекарва повече време с огромната си щерка и по-малката й сестра.

„ За мен той е моето персонално знамение. Последната частица от прелестно подредени неща”, показа Севинч в взаимна тв изява с обичания й Филип. Той също разказа любовта им като знамение. Спомена дори, че не се познават единствено от този живот, за което със Севинч постоянно говорели.

Началото на любовта им не било по никакъв начин елементарно, защото Филип към момента не бил публично разграничен с към този момент някогашната си жена. Това стана ясно от признанието му, че е трябвало да направи избор. „ Не мога да кажа, че няма никаква виновност, тъй като това е тежък избор, изключително за индивида, който оставяш”, показа артистът.

Той добави със страдание, че връзките му с Милена по този начин се развили, че той потопен в работа, само че по тази причина си имало причина: „ Смъртта на майка ми през 2007 година ми даде непредвиден подтик, някак ми зави живота единствено в работа. И аз доста работа свърших за 10 години… В един миг, когато към този момент разбрах, че ще имам второ дете, една заран си споделих: „ Започва нещо друго и няма смисъл да бъда към този момент този човек, който бях до момента, да одобрявам повече от нещата, единствено и единствено да се случат, единствено и единствено да не помни нещо. Няма към този момент какво да не помня, аз към този момент всичко помня”.

Още при запознанството си, Филип и Севинч се припознали като сродни души и били уверени, че няма по какъв начин да подценен мощните си усеща. Затова и решението, което артистът взел, не било дълго премисляно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР