Филип Аврамов, Леонид Йовчев, Мак Маринов и Герасим Георгиев-Геро са

...
Филип Аврамов, Леонид Йовчев, Мак Маринов и Герасим Георгиев-Геро са
Коментари Харесай

Филип Аврамов, Леонид Йовчев, Мак Маринов и Геро се пускат Без асансьор

Филип Аврамов, Леонид Йовчев, Мак Маринов и Герасим Георгиев-Геро са четиримата артисти в " Без асансьор ". На 6 и 7 април са премиерните представления в Малък градски спектакъл " Зад канала ".

" Това, което ме притегля в творчеството на Себастиян Тиери, е неговият хуманизъм. Героите му са посредствени, срамежливи, некадърни, непродуктивни. Те не се бунтуват, манкират, не могат да вземат решение. Но и те желаят да имат място под слънцето. И те желаят работа, самопризнание, състрадание, или най-малко другар с който да поседят по другарски, да помълчат по другарски, или просто да споделят фантазиите си, очакванията си, болката си ", споделя режисьорът на спектакъла Ивайло Христов.



" Разкривайки с превъзходно възприятие за комизъм своите герои, създателят незабелязано ни вкарва в територията на трагичното. Без пренебрежение, без експанзия Себастиeн Тиери ни споделя за човешкото страдалчество. Страдание безнадеждно, само че търпимо, като живот в пустиня. Разказва безшумно, без резултати и колкото повече човек се смее, толкоз повече преоткрива
себе си. Себастиeн Тиери прави парадокса публичен! ", разяснява режисьорът на " Без асансьор ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР