Фил Кесъл изравни рекорда на Кийт Яндъл от 989-и пореден

...
Фил Кесъл изравни рекорда на Кийт Яндъл от 989-и пореден
Коментари Харесай

Фил Кесъл изравни рекорд с екипа на Лас Вегас при победата над Торонто в НХЛ

Фил Кесъл изравни върха на Кийт Яндъл от 989-и следващ мач за Лас Вегас в НХЛ. Вегас победи гостуващия Торонто с 3:1 в среща от постоянния сезон. Никълъс Рой, Чандлър Стивънсън и Майкъл Амадио се разписаха за Вегас, а вратарят Логан Томпсън направи 23 спасявания.

Кесъл ще надмине своето достижение от тази нощ и това на Яндъл, в случай че играе във вторник против Сан Хосе Шаркс.

Едмънтън се оправи като хазаин с Питсбърг с 6:3 след гол и две асистенции на Леон Драйсайтъл.

Отава надигра Далас с 4:2 вкъщи в различен мач от НХЛ след гол и асистенция на Брейди Ткачук и 29 спасявания на Магнус Хелберг. За Отава триумфът бе четвърти следващ.

Вашингтон реализира победа като посетител на Ню Джърси с 6:3, а вратарят Чарли Линдгрен се отличи с 38 спасявания. Гостите вкараха четири попадения през втория интервал за триумфа над Ню Джърси. Гарет Хатауей, Ник Йенсен и Алексей Протас способстваха с по гол и асистенция за Вашингтон. Алекс Овечкин вкара третото си попадение за сезона, а за Линдгрен триумфът бе първи с екипа на Кепитълс. Нейтън Бастиан, Томаш Татар и Йеспер Брат пък се разписаха за Девилс.

Победа като хазаин записа и Уинипег с 4:0 над Сейт Луис, а Конър Хебелюк направи 25 спасявания за 29-ия си мач без позволено попадение.

Каролина реализира победа над домакините от Ванкувър с 3:2 след голове на Себастиан Ахо и Йеспер Фаст в първите 87 секунди на третия интервал. За Каролина Андрей Свечников се разписа в първата третина, което бе седмото му попадение за сезона.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР