Фил Фодън е разочарован“, че не е имал повече възможности

...
Фил Фодън е разочарован“, че не е имал повече възможности
Коментари Харесай

Фоудън продължава да се надява, че ще е титуляр срещу Сенегал

Фил Фодън е „ отчаян “, че не е имал повече благоприятни условия да бъде титуляр в досегашното показване „ на приливи и отливи “ за състава на Световното състезание по футбол, само че се надява да играе основна роля в мача против Сенегал.

Фодън бе измежду титулярите само при успеха на Англия с 3:0 над Уелс в груповата фаза на Мондиал 2022. Сега селекционерът на отбора Гарет Саутгейт е изправен пред сложен избор преди осминафиналния дуел против тима на Сенегал в неделя.

„ Имахме изменчив път досега. Разочарован съм, че не започнах в стартовия състав допълнително мачове, само че това е част от шампионата. Аз съм екипен състезател и когато имам късмет, ще се възползвам “, съобщи Фодън пред BBC. 

„ Към мен има много внимание от страна на медиите от началото на шампионата. Трудно е да избягам от това. Конкуренцията е сериозна. Букайо Сака се показва добре и означи гол в първия мач. Маркъс Рашфорд също се разписа и се оправи на равнище против Уелс. Всички могат да вкарват голове и се потвърдиха, тъй че за Гарет ще бъде мъчно да избере състава за идващия мач “, разяснява Фил Фодън.

„ Да отбележа гол против Уелс беше едно от най-хубавите чувства в кариерата ми до момента, специфичен миг. Мисля, че имам шансове да съм титуляр в идващия дуел. Играх добре против Уелс, само че ще изчакаме, с цел да разберем кои футболисти ще започват в идващия мач “, сподели още Фодън.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР