Фики Стораро показа порасналата си принцеса дни преди Коледа. Вместо

...
Фики Стораро показа порасналата си принцеса дни преди Коледа. Вместо
Коментари Харесай

Разтопи го! Ето коя дама се качи на главата на Фики Стораро

Фики Стораро сподели порасналата си принцеса дни преди Коледа. Вместо да се снима с момиченцето си край елхата, фолкпевецът изненада почитателите със със занимателен кадър с дребната Еслем.

„ С Еси сме с идентични прически “, написа той. На фрагмента Фики държи щерка си на ръце, като и двамата са с по фиба в косите.

Момиченцето, което се усмихва на камерата, зад която най-вероятно е неговата майка, е второто дете на изпълнителя. То има и батко – Тюнчер, кръстен на неговия прочут дядо Тони Стораро.

Припомняме, че фолкпевецът се снабди с дъщеричка през август предходната година. А през март 2022-а сподели дребната Еслем за първи път – по случай 27-ия му рожден ден.

 В края на годината Фики Стораро провокира себе си, правейки поп концерт. На него той извърши свои версии на части на Стиви Лондър, Лайънъл Ричи, „ Металика “ и други – нещо много по-различно от жанра, в който се изявява от години. Те са включени в неговия нов албум.

През февруари 2023 година фолкизпълнителят и неговата брачна половинка Гюлджан ще отбележат петия рожден ден на своя наследник.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР