Фики Стораро брои близо 70 000 евро за уникален джип

...
Фики Стораро брои близо 70 000 евро за уникален джип
Коментари Харесай

Фики хвърли колосална сума за новата си кола! Няма да повярвате какво си взе

Фики Стораро брои близо 70 000 евро за неповторим джип Mercedes-Benz GLE Coupе 400 4MATI. От няколко дни 23-годишният наследник на чалгаколоса Тони Стораро пили гумите на скъпарско возило, с което разхожда напред-назад мама Валя.

Проверка в страницата на формалния вносител на първокласната немска марка сподели, че новата играчка на Фики коства 58 175 евро без Данък добавена стойност. С налога цената й заковава на 69 810 евро, което е равно на 140 000 лв.. Със наложителното цялостно каско и налог джипарата му надскача благоприличието с галактическите 150 бона. От техническите спецификации на GLE Coupе четем, че моторът разполага с туин турбо, 3-литров V-образен шестцилиндров бензинов мотор с 362 конски сили и екстри, които повече отиват на някой арабски шейх с петролен бунар в задния си двор, твърди „ Таблоид “.

„ Фики и доста благополучен с четириколесната си облага. До момента в гаража му имаше единствено едно возило с тези габарити – синьото му ауди Q7. Мерцедесът обаче е друга работа, финален модел е и въпреки че не е от най-мощните, предлага прелестна возия”, посочи източникът ни.

Новината в тази ситуация е не следващото разхищаване на чанта с пари за нова кола, а предназначението на джипа. Аверите на сем. Стораро са наясно, че GLE Coupе-то е платен с една-единствена цел – във всъдехода да се вози майката на Фики – Валя. Дамата предпочитала по-спокойно каране и се страхувала да се качва в спортните зверове на наследника си. Затова признателният синковец купил спецмодела на „ Мерцедес-Бенц” за безгрижен на родителката си.

За новия кумир на чалга маниачките се знае, че има уязвимост към мощните коли. Доскоро артистът събираше очите на почитателите с жълт шевролет „ Камаро Трансформърс”. После, с цел да е в крайник с модата, почтително изчака 2 месеца, с цел да му доставят от Германия БМВ Х6. Има и бяло спортно„ Бентли” за съвсем 300 бона, което Фикрет вади в доста редки случаи.

 Фики прибави Mercedes-Benz GLE Coupe в сбирката си от коли! Брои 150 бона за неповторимия автомобил (Вози в него не Гюлджан, а майка си)
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР