ФИФА премахна забрана на ЦСКА да картотекира футболисти. Българският футболен

...
ФИФА премахна забрана на ЦСКА да картотекира футболисти. Българският футболен
Коментари Харесай

ФИФА премахна забраната на ЦСКА за картотекиране на играчи


ФИФА отстрани възбрана на ЦСКА да картотекира футболисти. Българският футболен съюз (БФС) получи публично мнение от Дисциплинарната комисия към интернационалната централа, с което се удостоверява, че " армейците " са изплатили дължимата сума на някогашния си състезател Юнес Бенжелюн.

Това значи, че " алените " към този момент могат да записват привлечените през зимата Маурисио Гарсес и Браян Морено.

Дуото ще бъде на линия за пролетния дял от Първа лига. За ЦСКА той стартира с мач против " Локомотив " София на ст. " Васил Левски " в неделя (13 февруари) от 16:30 ч.

Снимка: Lap.bg


От ЦСКА оповестиха, че притежателите на клуба - Гриша Ганчев и Юлиян Инджов - са обезпечили незабавно по над 500 хиляди лева за цялостното разплащане с Бенжелюн.

Близо 370-е хиляди лева, събрани за седмица в дарителска акция на последователите, ще бъдат употребявани за другите изгубени в КАС каузи. Те още веднъж са за остарели отговорности към футболисти, които имаха контракти с банкрутиралото сдружение ПФК ЦСКА АД, както и към сътрудници - Морено Руано, Диас Рибейро, Барос, Тенгариня и Гуидо Ди Вани. За момента тези случаи не водят до възбрана за картотекиране.

Пълната сума може да доближи 3 млн. лева
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР