Фиброидите в матката и кистите на яйчниците са доброкачествени образувания,

...
Фиброидите в матката и кистите на яйчниците са доброкачествени образувания,
Коментари Харесай

Смес от две съставки унищожава кисти и фиброиди

Фиброидите в матката и кистите на яйчниците са доброкачествени формирания, които се развиват постепенно. В множеството случаи се характеризират със слаби признаци или се демонстрират без признаци.

Но те може да се трансфорат в голям проблем и да провокират кървене, отичане на корема и болежка. Според статистиката 75% от женското население в Съединени американски щати е наранено от тези неракови болести.

Фиброидите могат да бъдат с друг размер. Кистите варират по брой: може да има единична или голям брой кисти. Най-сложен вид е синдромът на поликистозните яйчници. Структурата или местоположенията на тези формирания също варират. Кистите може да са цялостни с течности. От друга страна, фиброидите могат да имат по-плътна тъкан.

Основни признаци на кисти на яйчниците

Няма характерни признаци, които да характеризират овариалните кисти. Въпреки това, има 2 съществени признака, като остра болежка в таза и болежка по време на овулацията.

Основни признаци на маточната фиброза

Основните признаци на маточната фиброза са напрежение върху пикочния мехур, болежка в долната част на корема, запек и мощно (или леко) вагинално кървене.

Ще ви покажем елементарен лек за лекуване на маточни фиброиди и кисти на яйчниците. За да го подготвите, ще имате потребност единствено от 2 съставки - мед и дебелец, като последният е извънредно ефикасен, когато става дума за лекуване на кисти и фибромии.

Дебелецът е богат на хранителни субстанции, които третират съвсем всичко.

Съставки:

500 гр. мед

300 гр. листа от дебелец

Начин на приложимост:

Измийте листата от дебелец, обелете ги и ги нарежете в буркан. След това прибавете меда и затворете добре съда. Оставете сместа в бурканчето за няколко дни.

Консумирайте по 1 супена лъжица от сместа заран на гладно като избягвате приема на храна в продължение на 2-3 часа по-късно.

Този лек ще ви помогне против кисти, маточни фиброми, да детоксикирате тялото си и да ускорите метаболизма.

Консумирайте го през зимните месеци, защото в този интервал се натрупват повече отрови./Zdrave.to
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР