Fibank (Първа инвестиционна банка) представя на своите клиенти-физически лица възможност

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) представя на своите клиенти-физически лица възможност
Коментари Харесай

Промоционални кредитни карти от Fibank с атрактивни условия и предимства

Fibank (Първа капиталова банка) показва на своите клиенти-физически лица опция за издаване на кредитни карти Mastercard и VISA с промоционални условия. До 31 май 2021 година всяка издадена нова съществена кредитна карта VISA или Mastercard ще бъде без такса за поддръжка за първата година и с 0% рента за първите 3 отчетни интервала. До края на годината издадените в промоционалния интервал карти са освободени от такса за изтегляне на банкомат на Fibank.

В очакване на идните празници и настъпващия пролетен сезон, кредитните карти Mastercard и VISA от Fibank оферират безвъзмездна застраховка при пътешестване в чужбина и безвъзмездна застраховка " Злополука " от FiHealth, която е за сметка на банката през първата година на картата. Допълнителен бонус е cash back при всяка покупка, при насъбрани 4000 лв. оборот при търговци за 6 отчетни интервала. За всички резервации в Booking.com , направени през корпоративния уебсайт на Fibank - с карта от банката, има опция за спомагателна отстъпка, а точно връщат се назад на клиента 3% от заплатената сума.

Обслужването на кредитните карти в този момент е по-лесно с мобилното приложение My Fibank, където потребителите могат комфортно да ръководят своята кредитна карта и да декларират вноска по нея, като по този метод избегнат визитата на банков офис. Дигиталното банкиране има и алтернатива за така наречен " замразяване/размразяване " на карта, с което краткотрайно да се лимитират заплащанията с нея и при предпочитание на клиента още веднъж да се задействат. С My Fibank могат също по този начин да се усилват или понижават лимитите по картата. Удобна и бърза услуга при открадната или изгубена карта е блокиране, предпазващо от непозволени дейности с нея.

Повече информация за промоционалните условия по кредитните карти на Fibank можете да намерите тук:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР