Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на българския пазар иновативен продукт

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на българския пазар иновативен продукт
Коментари Харесай

Нови възможности със ``Златна сметка`` от Fibank |

Fibank (Първа капиталова банка) предлага на българския пазар новаторски артикул – „ “, който дава елементарен и наличен метод за осъществяване на покупко-продажба на злато.

Със „ “ всички ще имат опция за достъп до най-устойчивия на капризите на времето актив – златото, без да рискуват увреждане или кражба на благородния метал.

„ “ от Fibank се открива и поддържа в злато – XAU (1 XAU = 1 тройунция злато). Сметката е подобаваща както за физически лица, по този начин и за бизнес клиенти на банката, като разрешава бързи, лесни и комфортни ежедневни преводи.

Чрез новия артикул на ПИБ клиентите свободно възнамеряват с каква сума и кога желаят да закупят злато, а също по този начин и в кой миг да продадат част или цялата наличност, съгласно моментната динамичност на цената на актива по отношение на лв., еврото и щатския $.

Fibank разгласява ежедневно на адрес: цената на златото, оповестена от Българската национална банка, както и курс купува/продава на XAU към лв., евро и щатски долари.

„ Златна сметка “ можете да откриете през, както и във всеки един офис от огромната клонова мрежа на Първа капиталова банка.

Станете част от новата златна тресчица със „ Златна сметка “ от Fibank.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР