Fibank (Първа инвестиционна банка) и един от най-големите онлайн търговци

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) и един от най-големите онлайн търговци
Коментари Харесай

Fibank и eMAG с нова кобрандирана Visa карта

Fibank (Първа капиталова банка) и един от най-големите онлайн търговци eMAG сплотиха старания в създаването на новаторски картов артикул. С кобрандираната Visa кредитна карта Fibank-eMAG, клиентите могат да разсрочват направените от тях онлайн покупки в уеб страницата на безлихвени месечни вноски, без да заплащат комисиона. При покупката на избрани артикули, тази алтернатива доближава до 12 равни месечни вноски.

Друго значимо преимущество на Visa картата Fibank-eMAG е присъединяване на притежателите й в стратегия за преданост. При извършване на покупки в уеб страницата, те натрупват в своя акаунт бонус точки до 10% от цената на покупката, според от категорията на продукта. Точките могат да бъдат употребявани като паричен еквивалент при последващи покупки. Револвиращата кредитна карта Visa се предлага със застраховка при пътешестване в чужбина и по избор на клиента – със застраховка „ Злополука “ от FiHealth.

Във връзка със стартирането на новия артикул, Главният изпълнителен шеф и Председател на Управителния съвет на Fibank – господин Никола Бакалов, споделя: “Картовото портфолио на Fibank е извънредно разнообразно, а картата Fibank-eMAG е едно свежо допълнение към него. Тя съчетава удобствата на класическите кредитни карти, като ги добавя с опцията за разсрочване на месечни вноски. Вярваме, че в дълготраен проект партньорството ни с eMAG ще способства за възстановяване на потребителско преживяване и ще направи онлайн извършването на покупки още по-достъпно, на ниска цена и прелестно “.



„ Виждаме от ден на ден хора да купуват онлайн, тъй като е елементарно и безвредно. Отсега нататък има още аргументи да изберете тази алтернатива и да заплащате с новата Visa кредитна карта Fibank-eMAG. Новият ни артикул е създаден и персонализиран съгласно характерните потребности на клиентите за финансиране на техните покупки, като те в същото време получават
бонус до 10% от цената на закупените артикули, натрупвани в точки за преданост непосредствено по техния акаунт. Вярваме, че партньорството ни с Fibank и финансовият артикул, който разработихме дружно, ще повдигнат преживяването при извършване на покупки до последващо равнище “, разяснява Андрей Попеску, Генерален управител на eMAG България.

„ В резултат от пандемията за хората в цяла Европа онлайн покупките към този момент не са просто улеснение, а нужда. В България съвсем 30% от картодържателите на Visa, които всекидневно не са плащали онлайн през 14-те месеца до март 2020 година, в този момент трансформират държанието си в посока на този способ на разплащане. Благодарение на съдействието сред Fibank и eMAG България, локалните клиенти към този момент имат опцията да заплащат със своята Visa карта Fibank-eMAG по сигурен, бърз и елементарен метод “, разяснява Красимира Райчева, управител на Visa за България.

За eMAG.bg:

eMAG е част от групата Naspers и един от най-големите онлайн търговци в Централна и Източна Европа. Групата компании е учредена преди 19 години и има репутацията на мултинационален специалист в електронната търговия, разрастващ активност в четири страни (България, Унгария, Полша и Румъния). В България eMAG предлага близо 100 000 продукта, а на своята платформа Marketplace – над 900 000 продукта от разнообразни категории, в това число телефони, тв приемници, таблети, домашен уреди, играчки, книги, артикули за дома и градината, хубост и здраве, занимание, мода и спорт. eMAG.bg е дестинация за извършване на покупки, предлагаща комфортни покупки също и посредством мобилно си приложение.

За Visa Inc.

Visa Inc. (NYSE: V) е международен водач в цифровите разплащания. Нашата задача е да свързваме света посредством най-иновативната, надеждна и предпазена мрежа за заплащания, която разрешава на частни лица, компании и стопанства да просперират. Нашата световна развита мрежа за обработка на заплащанията, VisaNet, разрешава по целия свят да се правят сигурни и надеждни транзакции и има потенциал да обработва над 65 000 известия за покупко-продажби в секунда. Непрестанният фокус на компанията върху нововъведенията е катализатор за бързия напредък на цифровата търговия върху всевъзможни устройства, за всеки и на всички места. В изискванията на световен преход от аналогови към цифрови технологии Visa употребява нашата марка, артикули, човешки запаси, мрежа и мащаб, с цел да преначертава бъдещето на търговията. За повече информация, посетете и .

(в материала има продуктово позициониране)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР