Фейсбук Всички пътища на територията на община Девня са проходими, обстановката

...
Фейсбук
Всички пътища на територията на община Девня са проходими, обстановката
Коментари Харесай

Кметът на Девня : Всички пътища в общината са проходими!

 Фейсбук Всички пътища на територията на община Девня са проходими, ситуацията е естествена, научи Varna24.bg от споделен коментар и фотоси в обществената мрежа от кмета на Девня Свилен Шитов. 

" Към момента всички пътища на територията на община Девня са проходими при зимни условия. Улиците се чистят, като няма сигнали за съществени повреди. Екип на общинското сдружение, отговарящо за зимната поддръжка на пътищата е на терен от 3.30 часа тази заран. Поради мощния вятър и дъжда от сняг по-сериозни навявания се образуваха в региона на село Кипра.

В утринните часове са подадени няколко сигнала за паднали дървета. Общински екип се е заел с отстраняването на паднало дърво на пътя за село Манастир. Няма данни за потърпевши хора или за нанесени вреди.

На места в част от кварталите има спирания в електрозахранването. Автобусите, обслужващи вътрешните и междуградски линии, се движат по разписание.

В момента на територията на общината вали слаб сняг. За Варненска област е в действие оранжев код за рисково мощен вятър, виелици и навявания. На места са вероятни поледици. Призовават се водачите, които не са сменили летните гуми на колите си да не потеглят на път.

Сигнали за повреди, произшествия и усложнения във връзка със зимната конюнктура, жителите могат да подават на телефона на Дежурния по община: 0886 699 055 ", написа Свилен Шитов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР