Фейсбук След 9 месечен престой, непрестанни грижи, терапии, рехабилитация, няколко операции

...
Фейсбук
След 9 месечен престой, непрестанни грижи, терапии, рехабилитация, няколко операции
Коментари Харесай

Добрата новина: След множество операции и 9-месечна рехабилитация в Германия, Ванко се завръща у дома!

 Фейсбук След 9 месечен престой, непрестанни грижи, лечения, рехабилитация, няколко интервенции и операции в Шьон Клиник Фогтаройт-Германия, Ванко се завръща вкъщи, научи Varna24.bg .

" Днес нашият огромен воин - Ванко поема път към България и своя дом, където с неспокойствие го чакат баба, дядо и двете му братчета.

С големи благодарности към целия екип на клиниката в Германия, на момичета-преводачи, които бяха неразделно до Ванко и Добромир, на момчетата от Частни Линейки Варна, на целия екип, тук в България, който за момент не се поколеба и отхвърли...и до последно, въпреки и от разстояние, вдъхваше кураж и даваше сили на Ванко и татко му..., и не на последно място на всички Вас, хора с ГОЛЕМИ сърца, без които това нямаше по какъв начин да се случи....

Благодарим Ви, от сърце!

Лек и безавариен път, момчета! ", написа във фейкбук Наталия-Димитрова Лазарова.

Varna24.bg напомня, че детето оцеля при злокобната злополука край Долище, в която починаха неговите майка и баба, само че остана дълго в будна кома в клиниката по неврохирургия към МБАЛ  " Св. Анна ", където бяха положени големи грижи за него. След това с голям брой дарителски акции, които не престават и до в този момент на страницата " ", бяха събрани средства за превозването му до немската клиника, където той излезе от будната кома, стартира да наддава на килограми, след което последваха голям брой интервенции и процедури за неговото възобновяване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР