Фейсбук > Цветелина Великовашофирала по безумен начин в насрещното по магистрала

...
Фейсбук
> Цветелина Великовашофирала по безумен начин в насрещното по магистрала
Коментари Харесай

Жената, карала в насрещното по Хемус“ с дете в колата, ще отнесе глоба! Скандални подробности

 Фейсбук > Цветелина Великовашофирала по безразсъден метод в насрещното по автомагистрала " Хемус “ на 11 септември с дете в колата, ще отнесе санкция за нарушаване на Закона за придвижване по пътищата, научи Varna24.bg .

След като клипът с гневното шофиране в спешната лента в насрещното придвижване, съпроводено с говорене по телефона, бе качен в интернет и публикуван от медиите, очевидци са разпознали дамата и са подали сигнал в полицията.

Оттам оповестиха за медията ни, че лидерът на транспортното средство, засечено в нарушаване, е открит, по случая е взето административно отношение и вероятно нарушителят ще бъде глобен с наказателно разпореждане за нарушение на Закона за придвижване по пътищата.

Варненка, която познава персонално дамата зад кормилото, показа за медията ни, че Цветелина Великова освен не се е тормозила от обстоятелството, че може да провокира сериозна злополука и да отнеме човешки живот, само че и даже се е похвалила с безумната си постъпка пред познати и другари. Фрапиращ е фактът че дамата е возила на задната седалка детето си за подготовка по футбол в Тополи, а след идването им там детето е било очевидно мощно смутено и изплашено.

" Познавам персонално дамата, тъй като беше част от приятелското ми обграждане. Поради честите й злоупотреби с алкохол и лекарства обаче, аз взех решение да се дистанцирам от нея. Лично аз подадох сигнал в полицията за нарушаването, което е направила. От своя страна разполагам с информация от персонален чат на Цветелина, че ще задейства връзки, с цел да не й бъде отнета книжката и с цел да не заплати големите санкции за нарушаванията си. За мен е поразителен обстоятелството, че макар, че е имала опция да спре и обърне, с цел да се включи в придвижването и вярната посока, тя е карала в насрещното от Варна до Тополи. Това не може да бъде осъществено от трезво мислещ човек, по тази причина допускам, че не е била изцяло съответна по време на шофирането. Говорила е по телефона със брачна половинка си, той най-малко можеше да я посъветва по какъв начин е редно да постъпи. Детето на задната седалка е плакало от самото начало. Ако отсреща беше излязъл един ТИР в спешната лента не ми се мисли какво можеше да се случи. Напротив, освен че няма разкайване в нея, че с безумието си е рискувала здравето и живота на почтени хора, само че се усеща удовлетворена и известна от постъпката си, като интензивно следи материалите в медиите за себе си “, разяснява за Varna24.bg Надежда Джамбазова.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР