Фейсбук > Снимка: АрхивПредстоят празнични дни и искам да напомня, че

...
Фейсбук
> Снимка: АрхивПредстоят празнични дни и искам да напомня, че
Коментари Харесай

Километър и половина е опашката от желаещи да напуснат столицата на изхода на Тракия

 Фейсбук > Снимка: Архив
" Предстоят празнични дни и желая да припомня, че към момента са в действие рестриктивните мерки за влизане и излизане от регионалните градове. В София рестриктивните мерки ще са по-строги. Имаме над 250 КПП-та на регионалните градове ", сподели комисар Веселин Младенов, шеф на отдел " Охранителна полиция " на брифинг в Министерския съвет по-рано през днешния ден.

3400 заявления с несъответствие  и погрешна информация са регистрирани досега.

1300 са формираните досъдебни производства. 200 производства са формирани за погрешни данни в декларациите. 15 000 българи са били санкционирани с 300 лв. за неносене на защитни маски маски.

" Пътна полиция ще обезпечава безопасността по пътищата по време не празниците. Няма да се позволява напразно пътешестване ", заяви комисар Звезделин Колев, шеф на отдел " Пътна полиция ". Той добави, че са планувани спомагателни екипи, ще бъде засилен контрола за водачите на МПС в цялата страна. 

От Министерство на вътрешните работи приканват се  жителите да лимитират пътуванията си.

" В София влизат към 300 хиляди автомобила. Ще се следи за използването на алкохол и опиати, ще има спомагателни екипи. Ще се следи и за гонките на мотористите. Ще има моторизирани служители на реда, които ще следят за реда ", каза комисар Любомир Костадинов, зам.-началник на отдел " Пътна полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи.

Целият разполагаем състав ще бъде на линия по КПП-тата и парковете. Само с основателна причина ще се минава през контролно пропускателните пунктове.

Започваме дейна интервенция, на КПП-тата и в градовете ще се правят инспекции на мотористи. 

Товарните и профилирани коли ще бъдат пропускани като те би трябвало да показват нужната документи. Велосипедистите също ще бъдат проверявани. 

Вчера е имало случай в Борисовата градина, жител е напръскал със спрей чиновник на столична Община. Граждани постоянно проявяват агресия към служителите на реда. Няма да се вършат взаимни отстъпки за хора, които считат да честват отвън града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР