Фейсбук ще блокира предизборни реклами извън Австралия преди изборите през

...
Фейсбук ще блокира предизборни реклами извън Австралия преди изборите през
Коментари Харесай

Фейсбук ще блокира чуждестранни реклами за изборите в Австралия

Facebook ще блокира предизборни реклами отвън Австралия преди изборите през идващия месец, вследствие на възходящата рецензия за ролята на обществените медии в разпространяването на дезинформацията, написа Канал 3.бг .

Ограниченията - към този момент въведени за изборите в други страни като Тайланд и Индонезия - ще влязат в действие, когато държавното управление разгласи датата на изборите през идващите дни.

" Временно няма да позволяваме предизборни реклами, закупени отвън Австралия преди изборите през май, "  заяви в изказване шефът на Facebook за Австралия и Нова Зеландия Миа Гарлик.

" Ограничението... ще се ползва за реклами, които решаваме, че идват от задгранични лица и които са от електорален темперамент, което значи, че са свързани с политици, партии или манипулиране на избори. Също по този начин няма да позволим непознати реклами, които включват политически лозунги и партийни лога " , се споделя в изказването, представено от Агенция Франс Прес.

Facebook съобщи, че е въвела ограничавания върху задграничните изборни реклами в страни като Нигерия, Украйна, Тайланд, Индонезия и Ирландия към референдума за абортите през май 2018 година

За изборите за Европейски парламент е належащо рекламодателите да бъдат упълномощени в техните страни да демонстрират реклами, свързани с гласуването.

Най-голямата обществена мрежа в света за пръв път стартира да следи за въздействието си върху изборите след разкритията на съветски авторитетни акции по време на изборите в Съединени американски щати през 2016 г.  Критиците упрекнаха американската компания, че е прекомерно мудна в дейностите си.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР