Фейсбук Прелестна пловдивчанка обикаля света на автостоп. За 26-годишната Стефани

...
Фейсбук Прелестна пловдивчанка обикаля света на автостоп. За 26-годишната Стефани
Коментари Харесай

Талантлива, млада, красива и луда! Това е стопаджийката Стефани!

Фейсбук Прелестна пловдивчанка обикаля света на автостоп. За 26-годишната Стефани незнайното и срещите с новите хора трансформират пътуванията в същински завършения. Иран е една от последните дестинации, до които младата дама е стигнала, без да има самолетен билет. Първото си пътешестване на стоп Стефани прави, когато е на 15 години. Тогава дистанцията е от Пловдив до Асеновград. За последните 10 години обаче е обиколила Европа. Била е в Мароко, Израел,Турция и доста други страни.

Стефани Чивчибашиева, странник: " До Иран пътувахме на стоп до границата. След това продължихме с рейсове. Не е нужно да имаш някаква сигурност, с цел да да живееш същински. Те сами си ни избират. Някак си моментът самичък идва и опцията се появява. Всичко върви естествено. Няма по какъв начин да се възнамерява ".

Стефани мечтае да посети Египет. Чувства се мощно обвързвана с Ориента. Освен от пътешествия се интересува и от доста други неща: " От педагогика през разнообразни различни способи за лекуване, като рейки. Също по този начин се занимавам с музика и танци ".

Пловдивчанката си е сложила за цел да опознава нови култури, да среща нови хора и в никакъв случай днешният ден да не наподобява на вчерашния. По думите й пътуването на стоп оказва помощ доста за това.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР